Body Mind Connection - je eigen geluk en gezondheid creëren

De impact van voeding op ons lichaam
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Omschrijving

In deze uiteenzetting proberen neurochemisch geluk en gelukkig zijn te verklaren. Hoe je echt gelukkig kan zijn en worden door je gedachten te sturen. Wat je denkt en hoe je denkt heeft een grote impact op ons lichaam en kunnen zo fysieke klachten veroorzaken. The Brain-Bodyconnection

Er wordt eveneens gepoogd te duiden hoe onze omgeving (= epigenetica) een grote impact heeft op elke cel in ons lichaam.

Welke impact gedachten en onze omgeving kunnen hebben op ons lichaam. Hoe ons lichaam fysiek reageert op hoe we in het leven staan en welke prikkels we te verwerken krijgen. Hoe onze omgeving, gedachten ons geluk en gezondheid bepalen.

Deze uiteenzetting komt er omdat er meer en meer mensen beseffen dat onze huidige manier van leven en onze huidige maatschappij  (onbewust) ons lichaam en gedachten sterk (negatief) beïnvloeden. We leven in een overprikkelende omgeving en hoe gaan we hier best mee om, dat is essentie van deze uiteenzetting.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die bewust wil leren omgaan met gezond leven, denken en voeding.

Voorkennis

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Hoe bepalend zijn onze omgevingsfactoren voor onze gezondheid? Kunnen we ons ziek denken? Wat is de impact van onze voeding op onze hersenen?

Op deze vragen en veel meer proberen we via de nieuwste inzichten een klare kijk op te geven. Er is veel meer wat ons beïnvloed dan we denken ...

Wil je meer weten?

FotoTom Vandecasteele
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Tom Vandecasteele

Stel je vraag