Webinar Industrie 4.0

#200291
#Webinar #Smart factory

Omschrijving

Corona heeft ons eens te meer doen realiseren hoe belangrijk het is om het productieproces te digitaliseren en optimaliseren. Kleinere productseries met grotere variëteit in een snel veranderend industrielandschap zijn nog maar enkele van de uitdagingen. Innovatieve I4.0 demonstratieprojecten binnen grote bedrijven zijn nu ook marktklaar en toegankelijk voor de KMO.

Wit u dadelijk inzetbare tools leren kennen om uw productieproces te vereenvoudigen?

Wit u interessante praktijkverhalen horen van andere maak-bedrijven en bijleren, op uw eigen niveau?

Schrijf u dan zeker in voor deze GRATIS webinar!

Tijdens deze gratis webinar leert u alles over de mogelijkheden van industrie 4.0-toepassingen in de maakindustrie. Algemene kenmerken van verschillende digitaliseringsprincipes worden geschetst aan de hand van theoretische en praktische voorbeelden.

Na de webinar kunt u gratis een maturiteitsscan afnemen. Door het invullen van deze scan krijgen de experten inzicht in de huidige werkprocessen en het niveau van digitalisering binnen uw bedrijf.

Met een strategische innovatie consultant als structurele partner, gaan we u begeleiden met een concreet pilootproject in uw bedrijf.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Dit programma richt zich tot preventieadviseurs, onderhoudsverantwoordelijken, engineering, productiemanagers, productieleiders of hun assistenten, shiftmanagers, lijnverantwoordelijken, projectmanagers, machinebouwers, kwaliteitsverantwoordelijken, verantwoordelijken R&D, …

Programma

16u00: Introductie Industrie 4.0

16u05: Wat kan innovatie betekenen voor jouw bedrijf

16u15: Haalbare technische toepassingen van industrie 4.0 toegelicht

16u30: Use case Stelrad: bestaande machines upgraden met Internet of Things  

16u35: Use case Waak: visiesystemen met intelligentie

16u40: Q&A

Docent aan het woord

We bereiden toekomstige fietshandelaars effectiever voor op duurzaam ondernemen in de sector en leren hen ook het internetondernemen aan.

Kenny

See you on