Vergroot je commercieel inzicht (KMO-ondernemer)

Groeitreject voor de jonge onderneming
  • icon Vanaf 21-10-2024
  • icon Kortrijk
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 169,40 incl. BTW
Schrijf in
  • icon Vanaf 21-10-2024
  • icon Kortrijk
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 169,40 incl. BTW

Introductie

Klaar om de volgende stap te zetten naar succes? Schrijf je nu in voor onze unieke module en laat ons je helpen om de commerciële groeikansen te ontdekken die voor je liggen.

In deze krachtige module beloven we jou een transformatieve reis naar groter commercieel succes.

De combinatie van (inleidende) E-content, praktische lessen, deskundige begeleiding en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, zullen je klaarstomen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ondernemers van jonge ondernemingen (1 tot 5 jaar na opstart), die hun kennis willen verbreden en/of de werking van hun onderneming verder willen optimaliseren op het vlak van sales.

Methodologie

Je vertrekt vanuit verkennende E-content, speciaal ontworpen om jou op jouw eigen tempo klaar te stomen voor het gezamenlijk luik.

Hierna kom je samen met gelijkgestemde ondernemers en onder leiding van een ervaren docent-expert, duik je dieper in de stof tijdens interactieve groepssessies. Hier krijg je de kans om de geleerde concepten toe te passen op jouw specifieke situatie, uitdagingen te bespreken en waardevolle inzichten te delen.

Maar we gaan nog een stap verder. Na deze module verlaat je de sessie niet alleen met een hoop kennis, maar ook met een individueel actieplan specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Dit actieplan vormt de blauwdruk voor jouw groeistrategie en biedt concrete stappen om direct mee aan de slag te gaan. Je kan ook 2 uur individuele coaching inzetten om jouw groeiplan verder op te volgen onder persoonlijke begeleiding van een expert.

Klaar om de kracht van kennis, samenwerking en coaching te omarmen? Sluit je aan bij onze opleiding en laat je begeleiden op jouw reis naar succesvol ondernemerschap! Indien gewenst kan ook voor de 4 modules samen worden ingeschreven.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Module 2: Vergroot je commercieel inzicht

(e-content + 3 klassikale momenten)

Verkoop is de levensader van elk bedrijf. Leer hoe je jouw producten of diensten effectief kunt positioneren, klantrelaties kunt opbouwen en winstgevende deals kunt sluiten. Verleg je commerciële grenzen!

Dit is de tweede module van het traject 'KMO-ondernemer'.

Meer informatie over de vervolgmodules kun je hier vinden. In het cursusjaar 2024-2025 zullen de klassikale lessentelkens op maandagavond doorgaan.

Locaties en data


Vanaf 21-10-2024
3 sessie(s)
Schrijf in

€ 169,40 incl. BTW

Avond

ADRES


Wil je meer weten?

FotoKelly Bultynck
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Kelly Bultynck

Stel je vraag