KMO-ondernemer

Groeitraject voor de jonge onderneming
 • icon Vanaf 16-09-2024
 • icon Kortrijk
 • icon 30 sessie(s)
 • icon 508,20 incl. BTW
 • KMO-portefeuille
 • Opleidingscheques
Schrijf in
 • icon Vanaf 16-09-2024
 • icon Kortrijk
 • icon 30 sessie(s)
 • icon 508,20 incl. BTW

Introductie

Klaar om de volgende stap te zetten naar succes? Schrijf je nu in voor onze unieke opleiding en laat ons je helpen om de groeikansen te ontdekken die voor je liggen.

Met vier krachtige modules, beloven we jou een transformatieve reis naar grotere financiële stabiliteit, commerciële helderheid, verbeterde interne werking en versterkt leiderschap.!

De combinatie van (inleidende) E-content, praktische lessen, deskundige begeleiding en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, zullen je klaarstomen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ondernemers van jonge ondernemingen (1 tot 5 jaar na opstart), die hun kennis willen verbreden en/of de werking van hun onderneming verder willen optimaliseren op het vlak van financiën, sales, HR & leiderschap, alsook hun kwaliteits- en procesmanagement.

Methodologie

Je vertrekt vanuit verkennende E-content, speciaal ontworpen om jou op jouw eigen tempo klaar te stomen voor het gezamenlijk luik.

Hierna kom je samen met gelijkgestemde ondernemers en onder leiding van een ervaren docent-expert, duik je dieper in de stof tijdens interactieve groepssessies. Hier krijg je de kans om de geleerde concepten toe te passen op jouw specifieke situatie, uitdagingen te bespreken en waardevolle inzichten te delen.

Maar we gaan nog een stap verder. Na elke module verlaat je de sessie niet alleen met een hoop kennis, maar ook met een individueel actieplan specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Dit actieplan vormt de blauwdruk voor jouw groeistrategie en biedt concrete stappen om direct mee aan de slag te gaan. Je kan ook 2 uur individuele coaching inzetten om jouw groeiplan verder op te volgen onder persoonlijke begeleiding van een expert.

Klaar om de kracht van kennis, samenwerking en coaching te omarmen? Sluit je aan bij onze opleiding en laat je begeleiden op jouw reis naar succesvol ondernemerschap! Indien gewenst kan ook voor de modules afzonderlijk worden ingeschreven.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Module 1: Vergroot je financieel inzicht

(e-content + 3 klassikale momenten)

Leer de taal van cijfers spreken. Leer hoe je financiële rapporten kunt lezen, begrijpen en gebruiken om strategische beslissingen te nemen die jouw bedrijf vooruit helpen. Van het analyseren van cashflow tot het optimaliseren van kosten en het identificeren van groeimogelijkheden, deze module zal je helpen om je financiële fundamenten te versterken en een solide basis te leggen voor toekomstige groei.

Module 2: Vergroot je commercieel inzicht

(e-content + 3 klassikale momenten)

Verkoop is de levensader van elk bedrijf. Leer hoe je jouw producten of diensten effectief kunt positioneren, klantrelaties kunt opbouwen en winstgevende deals kunt sluiten. Verleg je commerciële grenzen!

Module 3: Optimaliseer je interne werking en vergroot je persoonlijk leiderschap

(e-content + 3 klassikale momenten)

Ontdek hoe je jouw bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en efficiënter kunt maken. Leer effectieve leiderschapsvaardigheden die je helpen om je team te motiveren, te inspireren en te leiden naar gedeelde doelen. Deze module richt zich op het verbeteren van de interne cultuur van je bedrijf, het maximaliseren van de productiviteit en het creëren van een omgeving waarin zowel jij als je team kunnen gedijen.

Module 4: Zet in op kwaliteit- en procesverbetering

(e-content + 3 klassikale momenten)

Ga voor perfectie! Leer hoe je kwaliteitsnormen kunt handhaven, processen kunt stroomlijnen en continu kunt innoveren. Jouw bedrijf wordt een geoliede machine.

Eindproef

Bijkomende info

De syllabi worden digitaal ter beschikking gesteld op het online cursistenplatform. Je kunt deze uitprinten of je brengt een laptop mee naar de theorieles.

Getuigschrift

Wie deze opleiding met succes beëindigt, ontvangt het diploma KMO-ondernemer, erkend door het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Locaties en data


Vanaf 16-09-2024
30 sessie(s)
Schrijf in

€ 508,20 incl. BTW

Dag+Avond

ADRES


Wil je meer weten?

FotoKelly Bultynck
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Kelly Bultynck

Stel je vraag

Ook interessant voor jou

 • KMO-portefeuille
 • Opleidingscheques
Maak van jouw ondernemersidee of winkel ook een digitale zaak!
 • icon 508,20 incl. BTW
 • icon Vanaf 16-09-2024
 • icon Kortrijk
 • icon 12 sessie(s)