#180383
#Opleiding #Horeca

Hygiëne en Veiligheid (onderdeel van Restauranthouder) NIEUW

Goede hygiëne is levensnoodzakelijk in de horeca

Introductie

Deze module kadert in het traject restauranthouder. In deze module wordt specifieker ingegaan op de geldende reglementering en praktijk in verband met hygiëne en veiligheid en de verantwoordelijkheid daarin als (toekomstig) horeca-uitbater.

Omschrijving

In deze module krijg je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig hygiëne beleid van een horecazaak.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Mensen die in een horecaberoep willen stappen of reeds een horecaberoep uitoefenen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Je weet nu hoe je een horecazaak goed kan runnen in het kader van de HACCP reglementering.

hygiene-1-1_2018-383.jpg

Programma

Restauranthouder: hygiëne en veiligheid

  • HACCP en voedselhygiëne
  • Onderhoud en reiniging
  • EHBO, milieu, brandveiligheid en ergonomie
  • Bacteriologische en temperatuurbeheersing
Datum Startuur Einduur
maandag 03/12/2018 18:30 22:00
maandag 10/12/2018 18:30 22:00
maandag 17/12/2018 18:30 22:00
maandag 07/01/2019 18:30 22:00
maandag 14/01/2019 18:30 22:00
maandag 21/01/2019 18:30 22:00

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be
Datum Startuur Einduur
woensdag 13/03/2019 18:30 22:00
woensdag 20/03/2019 18:30 22:00
woensdag 27/03/2019 18:30 22:00
woensdag 03/04/2019 18:30 22:00
woensdag 24/04/2019 18:30 22:00
woensdag 08/05/2019 18:30 22:00

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Kortrijk
  • Doorniksesteenweg 220
  • 8500 Kortrijk
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be