#180383
#Opleiding #Horeca

Hygiëne en Veiligheid (onderdeel van Restauranthouder)

Introductie

Deze module kadert in het traject restauranthouder. In deze module wordt specifieker ingegaan op de geldende reglementering en praktijk in verband met hygiëne en veiligheid en de verantwoordelijkheid daarin als (toekomstig) horeca-uitbater.

Omschrijving

In deze module krijg je inzicht in de typische ondernemersvaardigheden die noodzakelijk zijn om te komen tot een deskundig hygiëne beleid van een horecazaak.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Mensen die in een horecaberoep willen stappen of reeds een horecaberoep uitoefenen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Je weet nu hoe je een horecazaak goed kan runnen in het kader van de HACCP reglementering.

hygiene-1-1_2018-383.jpg

Programma

Restauranthouder: hygiëne en veiligheid

  • HACCP en voedselhygiëne
  • Onderhoud en reiniging
  • EHBO, milieu, brandveiligheid en ergonomie
  • Bacteriologische en temperatuurbeheersing

Lesdata

Datum Startuur Einduur
woensdag 13/03/2019 18:30 22:00
woensdag 20/03/2019 18:30 22:00
woensdag 27/03/2019 18:30 22:00
woensdag 03/04/2019 18:30 22:00
woensdag 24/04/2019 18:30 22:00
woensdag 08/05/2019 18:30 22:00

Deze data zijn nog onderhevig aan wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Kortrijk
  • Doorniksesteenweg 220
  • 8500 Kortrijk
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be