#180030
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

School of Ice: Kerstbûches en ijsbombes NIEUW

Introductie

Heerlijke en gewaagde combinaties in najaar ijs gebak

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ijsbereiders, bakkers, patissiers

Voorkennis

U volgde de opleiding bakker of ijsbereider, of bent aan de slag in de sector

Methodologie

Dit is een workshop, gelieve gepaste kledij en klein materiaal mee te nemen (klopper, spatel, ..)

patisserie-1-1_2018-30.jpg

Programma

  • berekenen en uitbalanceren van ijsrecepten
  • bereiden van ijs, sorbets, mousses en vullingen voor ijstaarten
  • rationele afwerkingen.
  • nieuwe trends
  • gewaagde smaakcombinaties
Datum Startuur Einduur
woensdag 10/10/2018 18:30 21:30
woensdag 17/10/2018 18:30 21:30

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be
2018-30-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Hans D'heer

  • gastdocent Syntra West
  • vakleerkracht aan bakkerijschool Ter Groene Poorte
  • auteur van boek "La Glace Sans Secrets"