Nelectra

Nelectra

Nelectra is dé beroepsfederatie voor al wie actief is in de elektrosector. Sinds 1960 verenigt ze de zelfstandigen en kmo’s uit de diverse deelsectoren in één sterke federatie.

Nelectra wil een innovatieve meerwaarde bieden aan elektrobedrijven door een breed aanbod van optimale kwalitatieve dienstverlening die ondersteunt, informeert, adviseert en vormt.

Nelectra staat in voor de behartiging, verdediging en vertegenwoordiging van de beroeps- en sectorbelangen van de elektrotechnische installateurs en handelaars. 

Naar aanleiding van de samenwerking met Nelectra kunnen alle Nelectra leden genieten van 10% korting bij inschrijving voor de opleidingen die hiervoor in aanmerking komen.


Aanbod

Het betreft dus bijscholingen en kortlopende opleidingen waarvoor men als persoon of bedrijf kan inschrijven. Voor onze langlopende opleidingen komt deze korting niet in aanmerking. Je kan deze korting combineren met KMO portefeuille maar niet met andere actiecodes en kortingsacties.

We hebben alvast het aanbod aan opleidingen die hiervoor in aanmerking komen opgelijst.

Overzicht opleidingenElectro / Inbraakbeveiliging / HVAC


Inschrijven

Om van de korting te kunnen genieten volstaat het om bij inschrijving je Nelectra lidnummer op te geven. Via de website kan dit in het opmerkingenveld geplaatst worden. Graag ook vermelden indien de inschrijving telefonisch of via e-mail verloopt.

Screenshot inschrijven