Opleidingen Beauty en wellness

Ben je gepassioneerd door schoonheid en wellness? Wil je anderen verwennen met een ontspannende massage, mooie manicure of stijlvolle outfit? Met een beauty- en wellnessopleiding geef jij jouw kennis en skills een extra boost!

Ontdek onze opleidingen beauty en wellness

Kapper en hairstyling

Nagelstyling

Make up, grime en tattoo

Massage en wellness

Voetverzorging

Schoonheidsopleidingen

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Dankzij ons brede scala aan beauty- en wellnessopleidingen en specialisaties blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste technieken in jouw branche. 
  • Krijg les van docenten met jarenlange ervaring in het werkveld in goed uitgeruste lokalen met moderne apparatuur.  
  • Maak kennis met de nieuwst hypes op vlak van browstyling, wimpers, huidverbetering, suikerwax, nagelstyling, massage, make-up, styling en nog zo veel meer! 

Opleiding in de kijker: Schoonheidsspecialist

Wil je het uiterlijk van mensen verzorgen? Droom je ervan om je eigen beautysalon te starten? De opleiding Schoonheidsspecialist zet je op weg! Je leert er alle kneepjes van het vak: van gelaats- en lichaamsverzorging tot gelish manicure, make-up, massage en meer!

Karina groeit uit van cursist tot docent Pedicure en Zorgmassage

Na 15 jaar een bakkerij gerund te hebben, schreef Karina zich in voor de opleiding Gespecialiseerde voetverzorging van Syntra West. Intussen heeft ze haar eigen privépraktijk, en geeft ze zelf les als docent Pedicure en Zorgmassage.

 

 

Geef je toekomst een make-over!

Cursist aan het woord

“Op 1 jaar tijd heb ik veel bijgeleerd over de correcte plaatsing van kunstnagels. Vooral de e-learnings anatomie en pathologie vond ik interessant, want ik had het belang van die theoretische kennis onderschat. Dankzij de vele praktijklessen kan je de opleiding Gelnagelstylist volgen zonder enige voorkennis, en toch tot een heel mooi resultaat komen. De lessen hebben mij gemotiveerd om te starten als student-zelfstandige. Ik combineer mijn studies nu met mijn zelfstandige activiteit als gelnagelstylist. Volgend jaar wil ik me nog verder bijscholen met de opleiding Schoonheidsspecialiste.”  

Iana Degryse | Gelnagelstylist 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding? 
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 

Contacteer onze collega Stien Vander Meiren.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Beauty.jpg