Italiaans - Initiatie (gevorderde beginners)

Zet uw volgende stappen in de Italiaanse taal!
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Vervolg je reis door de Italiaanse taal en cultuur? Schrijf je in voor deze taalcursus met native taalcoach!

Omschrijving

Italiaans - Initiatie (voor gevorderde beginners)

Zette je al jouw eerste stapjes in de Italiaanse taal? Vervolg jouw weg in deze taalcursus voor gevorderde beginners en verdiep je in de cultuur van Italië. Onze taalopleiding is de ideale manier om Italiaans te leren en jouw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Onze taalcursus is speciaal ontworpen voor gevorderde beginners en biedt flexibiliteit in jouw eigen leertempo. Onze native taalcoaches helpen je bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden. We maken gebruik van interactieve en leuke methoden om jouw leerervaring te verbeteren.

Schrijf je vandaag nog in voor onze Italiaanse cursus en verdiep je in de pracht van deze boeiende taal en cultuur. Deze vaardigheden helpen je om jouw horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zowel persoonlijk als professioneel. Vervolg nu jouw taaltraject Italiaans!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Uw huidig taalniveau: 0/A1. Het doelniveau van deze taalopleiding: A1.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Na het voltooien van de cursus Communiceren in het Italiaans - Initiatie (voor absolute beginners) heb je als deelnemer een goede basis om verder te gaan met je taalopleiding in deze reeks. Je zult in staat zijn om jezelf voor te stellen, eenvoudige vragen te stellen en antwoorden te begrijpen, en korte gesprekken te voeren in het Italiaans.

Naast de praktische taalvaardigheden krijg je als deelnemer ook een dieper begrip van de Italiaanse cultuur en maatschappij. Je zult bijvoorbeeld meer weten over de rijke geschiedenis van Italië, de beroemde Italiaanse kunstenaars, en de verschillende regio's en tradities van het land.

Zet je reis naar het leren van Italiaans voort. En verbeter jouw communicatieve vaardigheden. Of je nu van plan bent je kennis van talen uit te breiden, de cursus Italiaans - initiatie (voor gevorderde beginners) helpt je om je doelen te bereiken en nieuwe kansen te ontdekken.

Wil je meer weten?

FotoLuc Verhaeghe
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Ontwikkelaar

Luc Verhaeghe

Stel je vraag