Vindt u de taal die u zoekt niet terug? Vraag info!


Neem contact met ons op!
#200152
#Opleiding #Taal

Omschrijving

Ben je op zoek naar een taalopleiding in open class, maar vind je deze niet op onze website? Dat kan. We plannen niet elke taalopleiding elk halfjaar opnieuw in.

  • Word je graag op de hoogte gehouden? Laat het ons weten. Mail naar lieselotte.uijttenhove@syntrawest.be
  • Is invididuele taalcoaching een optie die je overweegt? Contacteer vanessa.aneca@syntrawest.be voor meer informatie.
  • Je kunt bij Vanessa ook terecht voor al jouw vragen omtrent bedrijfsinterne taaltraining en -coaching op maat.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor wie op zoek is naar taaltraining en -coaching voor professioneel gebruik

Programma

1. Taaltraining en -coaching voor uzelf. Geef jouw carrière een boost!

Communiceer met zelfvertrouwen in een andere taal. In alle werkomstandigheden. Zonder angst om fouten te maken. In alledaagse communicatie en in professionele situaties waar specifiek en gespecialiseerd jargon nodig is. Je wordt door onze

ervaren taaltrainers gecoacht:

  • In kleine groepen of individueel. Je krijgt de nodige aandacht en boekt zichtbare vooruitgang op korte tijd. Jouw inspanningen renderen!
  • In een aangename, ongedwongen sfeer. Met gelijkgestemde medecursisten. En gepassioneerde, toegewijde taalcoaches. Jouw zelfvertrouwen groeit zienderogen!
  • Met bewezen leermethodes, innovatieve formats of toptechnologische e-modules. Een effectieve aanpak afgestemd op de manier van leren die jij verkiest. Jouw motivatie maakt het verschil!

Professionele taaltraining en coaching nodig voor uzelf? Lieselotte helpt u bij het maken van uw keuze! 078 35 36 53 - lieselotte.uijttenhove@syntrawest.be

2. Taaltraining en -coaching voor jouw medewerkers. Geef jouw bedrijf een boost!

Verwacht je dat jouw medewerkers taalvaardigheden sneller aanleren, met garantie op meetbaar resultaat? En dat je professionele feedback krijgt om hun persoonlijk ontwikkelingsplan te monitoren en bij te sturen?

Kies de taaltraining op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Goed geregeld in 1-2-3!

  1. Jouw doelstellingen en wensen worden in kaart gebracht. Kies voor de taaltraining die bij jouw bedrijf en medewerkers past. In groep of individueel. Face-to-face bij jou in het bedrijf of op afstand. Met of zonder e-learning. Vanessa luistert naar jouw wensen en helpt je bij het maken van jouw keuze.
  2. Je krijgt een voorstel voor een taaltraining op maat. We selecteren daarbij de taalcoach die past bij jouw bedrijf, bij jouw medewerker(s) en bij de opdracht.
  3. Je krijgt feedback die je toelaat het L&D-plan van jouw medewerkers op te volgen en bij te sturen.

Professionele taaltraining en coaching nodig voor uw bedrijf? Plan een (online) kennismakingsgesprek met Vanessa 050 40 30 91 - vanessa.aneca@sbm.be

Docent aan het woord

Voor mij als spildocent zijn competentiemetingen een handig instrument om cursisten beter te begeleiden.

Anneleen

See you on