#070669
#Opleiding #Taal

Russisch - Initiatie (module 2)

Introductie

Een nieuwe taal aanleren

Onze taaltrainingen "een nieuwe taal aanleren", leren u een taal effectief te gebruiken in een professionele en een privé context. Luisteren, begrijpen en spreken staan centraal in onze taaltrainingen.

Omschrijving

U leert niet enkel een nieuwe taal aan maar u krijgt evengoed inzicht in de typische gewoontes, gebruiken, mentaliteit... zeg maar cultuur van de landen waar de betreffende taal wordt gesproken. Dit helpt u om snel door de "native speakers" geaccepteerd te worden en voorkomt onnodige misverstanden en problemen.

U komt terecht in een beperkte groep met gelijkgestemde cursisten, zodat onze ervaren taalcoaches u ruim voldoende aandacht kunnen geven. Goed om weten: onze taalcoaches onderwerpen u niet aan testen (tenzij u daar zelf op aandringt) en zijn ervaren in het wegnemen van de eventuele drempel om te durven spreken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

U wilt Russisch als nieuwe taal aanleren.

Voorkennis

U volgde de taalopleiding Russisch - initiatie (module 1, CEFR taalniveau A1*)

Methodologie

  • Situationele aanpak: thema's uit het dagelijkse leven stellen de deelnemers in staat na korte tijd over verschillende onderwerpen te converseren.
  • Communicatief gericht: op iedere dialoog volgt een woordenlijst. De woordenschat uit de dialoog wordt op een interactieve manier tijdens de les ingeoefend en uitgebreid naar de leef- en bedrijfswereld van de deelnemers.
  • Grammatica: de grammaticale onderbouw die de dialogen ondersteunt, wordt systematisch aangebracht en ingeoefend.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

  • Ik kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen, gericht op de bevrediging van mijn concrete behoeften begrijpen en gebruiken.
  • Ik kan mezelf aan anderen voorstellen en ik kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar ik woon, wie ik ken, wat ik doe, ...
  • Ik kan op een simpele wijze reageren, op voorwaarde dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om mij te helpen.