Hoe wil u een taal leren?


Contacteer ons voor een gratis demo.
#190608
#Blended Learning #Taal

Omschrijving

Uw taalvaardigheden verbeteren of een nieuwe taal leren? Maar dan liefst op een hedendaagse, leuke manier? Dan is begeleid zelfstandig leren de methode op uw maat.

Klassikale oefen- en coachingsessies met een taalcoach. In combinatie met zelfstandig leren in de online leermodules. Op de ogenblikken die u het best schikken. Aan uw eigen tempo. Met zoveel herhaling als u wenst. Deze leuke aanpak vereenvoudigt uw leren en u boekt sneller resultaat!

Maak kennis met onze innovatieve leermethode. Gratis en vrijblijvend. Bel of mail Yoica (078 35 36 38 – yoica.stoffyn@sbm.be). U krijgt toelichting en een demo bij het concept Begeleid zelfstandig leren van een taal. Op één van onze collectieve demo-sessies of tijdens een persoonlijke afspraak op een campus bij u in de buurt!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor wie zijn/haar professionele taalvaardigheden wil bijspijkeren of een nieuwe taal wil leren. Op een innovatieve, leuke manier. Met sneller resultaat.

Methodologie

Taal@work. Met zelfvertrouwen communiceren in een andere taal.  U komt voor uw talenkennis bij SBM voor de courant gebruikte handelstalen. Maar ook voor minder frequente talen. Taalvaardigheden gekoppeld aan interculturele skills. Op maat van uw bedrijf, uw activiteiten, uw medewerkers. Bedrijfsintern of in open classes. En nee, wij houden ook niet van taaltesten. Echter bevelen wij u wel een korte screening van uw huidig taalniveau voordat u uw keuze maakt. Gratis en vrijblijvend! Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor meer info.

U wordt door onze gepassioneerde, toegewijde en ervaren taaltrainers gecoacht:

  • In kleine groepen. U krijgt de nodige individuele aandacht en boekt zichtbare vooruitgang op korte tijd. Uw inspanningen renderen sneller!
  • In een aangename, ongedwongen sfeer. Met gemotiveerde en gelijkgestemde medecursisten. Uw zelfvertrouwen groeit zienderogen!
  • Met beproefde leermethodes, innovatieve formats of toptechnologische e-modules. Een effectieve aanpak afgestemd op de manier van leren die u verkiest. Uw motivatie maakt het verschil!   

Kies de formule die bij u past. Taaltrainingen – taalbaden – conversatieclubs. Op maat, bedrijfsintern of in open class. Klassiek of Begeleid Zelfstandig leren. Individueel of in (kleine) groep.

Laat u adviseren bij het maken van uw keuze. We brengen uw behoeften in kaart en verwijzen u naar één van onze open formules. Of we werken een bedrijfsinterne training of coaching op maat voor u uit. We selecteren daarbij de taalcoach die past bij uw bedrijf en bij de opdracht.

Evalueer uw huidig taalniveau  

Wij helpen u graag bij het bepalen van uw huidig taalniveau. Gratis en vrijblijvend! Zo maakt u de juiste keuze van opleiding. Geen test, maar een korte, leuke babbel met de taalcoach! Kom naar een screening op een SBM campus. Of vraag een screening via telefoon of video call aan. Contacteer Yoica Stoffyn op 078 35 36 38 of via yoica.stoffyn@sbm.be voor het inplannen van uw screening.

Onze taaltrainingen zijn afgestemd op het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR). Zie het beschrijvingsschema voor zelfbeoordeling: Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR).

Een medewerker van het taalteam staat voor u klaar:

  • Yoica Stoffyn/Elsy Verhelle (Campus Brugge)
  • Nadira Assadi (Campus Roeselare)
  • Kelly Bultynck (Campus Kortrijk)