Horecamedewerker - Turbotraject

Stralende service: jouw reis als horecamedewerker begint hier!

  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Wil je alle essentiële vaardigheden van een professionele horecamedewerker beheersen?

Zoek je een praktijkgerichte opleiding?

Ben je klaar om je passie voor gastvrijheid om te zetten in een carrière?

Schrijf je dan nu in voor onze opleiding 'horecamedewerker' en leer de geheimen van de perfecte service ontdekken.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze dagopleiding houdt in dat de nodige competenties voor een horecamedewerker worden behaald.

Omschrijving

De horecasector, met meer dan 32 000 KMO’s en meer dan 200 000 werknemers en werkgevers, heeft meer dan ooit nood aan goed opgeleide ondernemers en professioneel geschoold personeel. Mits een goede voorbereiding kan ook jij die droom voor horecamedewerker succesvol waarmaken.

Deze opleiding tot horecamedewerker is bestemd voor personen die in de toekomst willen werken in een restaurant of willen doorstromen in de opleiding kok als zelfstandige ondernemer. Op een praktijkgerichte manier leer je alles rond keukentechnologie, zaal, warenkennis, hygiëne en veiligheid.

Op enkele weken tijd leren wij je de kneepjes van het vak en leer je meedraaien in een professionele zaak.

Na afloop van het traject ontvang je ook een KMO-uitstroomgetuigeschrift.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Onze opleiding 'horecamedewerker' richt zich op gepassioneerde individuen die een verlangen hebben om de eerste stappen binnen een carrière in de culinaire wereld na te streven.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist

Toelatingsvoorwaarden

Voor de opleiding horecamedewerker dien je minimum 18 jaar te zijn.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Deze voltijdse dagopleiding duurt enkele weken en bestaat uit de volgende modules:

  • Basis hygiëne en veiligheid
  • Basis keukentechnologie
  • Warenkennis en keukenpraktijk
  • Basis zaal
  • Evaluatie praktijk horecamedewerker

Bijkomende info

Je hebt bijna elke dag van de week les van 8 - 16u30. Geen les op vakantiedagen. U volgt dit intensief traject voor 5 weken lang. Daarna is er een mogelijkheid om verder te gaan in de voltijdse dagopleiding tot kok.

In deze opleiding zitten alle grondstoffen en handboeken inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Tevens ontvangt u bij opstart een voorbindschort, koksjas en hoofddeksel van Syntra.

Wat is niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

  • Klein materiaal: alle info krijg je bij de start van het cursusjaar.
  • In onze opleidingen bieden we online cursusmateriaal aan. Dit is een bewuste ecologische keuze.

De cursisten krijgen een vest, schort en hoofddeksel van Syntra West. Ze zorgen zelf nog voor klein materiaal (messenset) en een aangepaste broek en schoenen. Alle uitleg over het aan te schaffen materiaal wordt in de 1e les gegeven.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Ontwikkelaar

Pieter Lemmens

Stel je vraag