Groeien dankzij digitalisering. Digitaal transformeren met uw zaak.


Digitaliseer uw businessmodel, bedrijfsprocessen en communicatie #futureproof - Op locatie (standaard) of via interactieve webinar (corona-modus)
#200121
#Opleiding #Commercieel

Omschrijving

Is uw zaak klaar voor de digitale toekomst? In deze opleiding krijgt u meer dan enkel het antwoord op deze vraag. U leert kijken naar de digitale transformatie van uw zaak als een verbinding van meerdere schakels.

In 5 sessies geven we vorm aan:

 • uw futureproof strategie
 • de selectie van uw digitale tools
 • schaalbare processen en meetbare communicatie

De opleiding is praktisch en pragmatisch. De docent is dat ook. Bij elke sessie bespreekt hij de aanpak en toepassingen die voor u relevant zijn. Uw digitale uitdagingen en doelstellingen staan centraal. Met focus op een concreet resultaat en een digitaal actieplan voor uw zaak.

Zo bent u klaar voor de digitale toekomst!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

 • Voor zelfstandigen en zaakvoerders van KMO’s.
 • Voor elke manager die zijn algemene digitale kennis wil verhogen en een rol wil spelen in de digitale transformatie binnen zijn organisatie.

Methodologie

Op locatie (standaard) of via interactieve webinar (corona-modus)

Programma

Het programma omvat 5 sessies. Volgende thema's komen aan bod:

 • Digitale strategie
  U
  krijgt een overzicht van de digitale transformatie ketting en haar onderdelen: van strategie ter ondersteuning van uw unieke sterkten via interne processen en online communicatie tot opvolging en innovatie.
 • Automatiseren met software en apps
  We onderzoeken hoe u uw sterkten goed onderbouwd met de beschikbare digitale tools, software en technologie.
 • Digitale communicatie
  Een online communicatie strategie met focus op de juiste kanalen inclusief sociale media, hands-on tools en een goede meting zodat uw digitale troeven, communicatie en resultaten goed samengaan.
 • Innovatie
  Aanpassen aan de snel veranderende toekomst. Welke opportuniteiten en uitdagingen zien we voor uw bedrijf en sector en hoe bereid u zich voor op constante verandering (of zelfs disruptie!).

De opleiding is heel praktisch. Bij elke sessie bespreken we de aanpak en welke toepassingen interessant zijn om u te organiseren en efficiënt te communiceren. Bij elke sessie focussen we op een concreet resultaat en een actieplan met de digitale uitdagingen en doelstellingen.

Breng uw laptop en uw smartphone mee naar de sessies!

Op locatie (standaard) of via interactieve webinar (corona-modus)

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Prijsinfo

Corona?! Die bederft bij SBM uw leerhonger nooit.

Eenvoudig: dan wandelt iedereen online binnen! Het is alsof u fysiek in de zaal aanwezig bent. U interageert met uw trainer en met uw medetrainees. En u krijgt meteen antwoord op uw vragen.

Onwennig met technologie? Hoeft niet: de software die u van ons krijgt, is bijzonder gebruikersvriendelijk. En komt met de begeleiding en ondersteuning waar u om vraagt. Wees Corona te slim af. Boek nu bij SBM, waar het virus geen spelbreker meer is.

Vragen? Collega Kevin zorgt voor antwoorden (mail kevin@sbm.be of bel 078 35 36 38).