Klaar voor de job van morgen?

Ontdek onze nieuwe opleidingen in 2024

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën duiken voortdurend op en jobs transformeren. Om relevant te blijven op de arbeidsmarkt, is het dan ook essentieel om de vaardigheden te leren voor de jobs van morgen. Bij Syntra West helpen we je graag op weg! Met onze gloednieuwe opleidingen ben je helemaal klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Het verzamelen, onderhouden en opslaan van data

Creatieve beroepen met moderne technieken

3D Artist

Maak deel uit van de Belgische game industrie

Onze gloednieuwe opleiding 3D Artist brengt je naar deze razendsnel evoluerende sector. Je leert alle knepen van het vak, van low poly tot high poly modeling, van adembenemende statische beelden tot dynamische basisanimaties. Creëer meeslepende verhalen met personages, props en omgevingen. En niet enkel in de theorie, maar je krijgt volop praktische ervaring tijdens je stage en je bouwt gaandeweg een ijzersterk portfolio op waarmee je de jobmarkt bestormt.

Edelsteenzetter

Ga enkel voor briljante kwaliteit

Voor de goudsmeden en juweelontwerpers die nog een niveau hoger willen werken, is er nu de nieuwe opleiding 'edelsteenzetter'. Je leert er niet enkel de traditionele technieken, maar werkt met moderne gereedschappen zoals microscopen en gaversmiths (graveerapparatuur). Zo doe je als cursist direct hands-on ervaring op in een professionele omgeving en word je getraind om grondige kwaliteitscontroles uit te voeren zodat je enkel producten aflevert die aan de hoogste normen voldoen. 

 

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Help mee aan een duurzame wereld

Marine Coördinator

Coördineer doorheen de vele nieuwe windmolenparken

Duik in de dynamische wereld van de windenergie met de gloednieuwe opleiding tot marine coördinator. Je wordt de logistieke spil van windmolenparken op zee en begeeft je in een toekomstgerichte sector met internationale jobmogelijkheden. Leer alles over planning, maritieme mobiliteit, meteorologie en navigatie in een boeiende opleiding met hoge praktijkwaarde.

Boomdeskundige

Draag bij aan een groene en duurzame toekomst

Met deze unieke opleiding leer je alles over bomen: hun gezondheid, verzorging en wettelijke aspecten. Je voert bodemonderzoeken uit, begeleidt snoeiwerken en adviseert over aanplant en onderhoud. Zo help je mee om onze bomenpopulatie gezond en toekomstbestendig te maken.