Start Me Up

Ondernemen met kennis van zaken

Je staat te popelen om te ondernemen en je eigen zaak te starten? Zorg dat je met de nodige kennis van start gaat over alle aspecten van ondernemerschap – van boekhouden tot marketing. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want met het Start Me Up traject word je stap voor stap begeleid door ervaren coaches.

Zo gaat het in z'n werk:

  1. Je schrijft je in voor een Start Me Up-traject naar keuze (avond, dag, online of tech)
  2. Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek met jouw starterscoach
  3. Bij het online traject, kies je zelf waar en wanneer je de opleiding volgt
  4. Als je er klaar voor bent, pitch je jouw ondernemersidee voor een jury
  5. Na afloop beschik je over een ondernemersplan 

 

Waar en wanneer jij dat wil

Dagopleiding

Voor wie zich 1 dag per week kan vrijmaken is er het Start Me Up dagtraject. Met een combinatie van persoonlijke coaching, e-content en groepslessen, word je in 6 dagen klaargestoomd voor een succesvolle lancering van je onderneming. 

Avondopleiding

Voor wie de opleiding wil combineren met z'n job en gezin en zich enkel 's avonds kan vrijmaken, is er het Start Me Up avondtraject. 12 Avonden lang krijg je coaching, e-content en groepslessen waarmee je daarna aan de slag kan om je eigen zaak te starten. 

Online opleiding

Na een intakegesprek met 1 van de starterscoaches volg je het online traject waar en wanneer je dat zelf wil via onze partner Syntra- M-VL. Tijdens je opleiding kun je nog steeds de hulp inroepen van onze experts voor extra coaching.

Tech Start Me Up

Wil je een zaak starten met een technologisch kantje? Dan kan je het Start Me Up traject volgen met gespecialiseerde coaching door de tech experten van Howest. Daarnaast volg je nog steeds dezelfde cursussen om je klaar te stomen voor jouw technologische start up.

Coaching by Howest

voor al je technologische start up ideeën

Je wil een eigen zaak starten met een hoogtechnologisch idee? Dan is de kans groot dat je de hulp krijgt van onze partner Howest. Ga je voor het Tech Start Me Up traject, dan wordt er tijdens het eerste gesprek met de starterscoach gepolst naar je ideeën. Indien blijkt dat er een technologisch kantje aan het verhaal zit, word je doorverwezen naar onze partner Howest die kijkt of ze je kunnen bijstaan met gespecialiseerde coaching door hun technolische experts.

Coaching by Howest

Ine Huysentruyt

"Wat ik zo positief vond, was dat de sessies telkens gebracht werden door experten. Experten in hun vakgebied, experten in ervaring. Zij konden telkens heel veel voorbeelden geven die goed inpikten op de zaken die de deelnemers hadden. Ik ben hier heel geïnspireerd door geraakt!"

Volg een gratis infosessie

'ZELFSTANDIG WORDEN IN HOOFD- OF BIJBEROEP'

Wil je zelfstandig worden in hoofd- of bijberoep? Je hebt zin om je eigen zaak te lanceren, maar je weet niet hoe? Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie en krijg antwoord op al jouw vragen over ondernemerschap:

  • Welke opstartformaliteiten zijn er?
  • Starten in hoofd- of bijberoep?
  • Welke financieringsvormen zijn er mogelijk?
  • Wat zijn de mogelijke steunmaatregelen van de overheid?
  • Hoe kies je de juiste boekhouder?

Of contacteer onze starterscoaches

Barbara & Hannelore

Onze starterscoaches Barbara en Hannelore geven je tijdens de gratis infosessie alle informatie omtrent zelfstandig worden. Samen met hen bespreek je welk opleidingstraject het best bij je past en ze blijven doorheen je opleiding jouw aanspreekpunt voor alle vragen of opmerkingen. 

Heb je nu al vragen voor onze starterscoaches?
Dan kun je contact opnemen met Barbara via mail.

Of contacteer onze starterscoaches

Wat na de opleiding?

Ondernemersplan

Na de opleiding beschik je over een gedetailleerd ondernemersplan en heel wat waardevolle feedback van experts die jouw pitch hebben gevolgd. Daarmee heb je onmiddellijk praktische kennis en tools in huis om succesvol je zaak te lanceren. 

Getuigschrift

Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan krijg je een getuigschrift 'Succesvol Ondernemer', uitgereikt door VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen). 

diploma

Heb je al een ondernemerschapstraject (langlopende opleiding) met succes gevolgd bij Syntra en daarvoor een getuigschrift gekregen? Dan kan je dat getuigschrift upgraden naar een diploma wanneer je slaagt voor het Start Me Up traject. 

verder groeien

Je wil je zaak verder laten groeien en bloeien. Of misschien wat hulp vragen wanneer het niet allemaal zo vlot loopt? Syntra West helpt je in elke fase van je ondernemerschap.