Verder studeren

Met meer dan 50 dagopleidingen 700 avondopleidingen is er een opleiding voor iedereen!

verder studeren doe je bij Syntra West

  • keuze uit +250 opleidingen in meer dan 20 sectoren 
  • overdag of ‘s avonds 
  • voltijds of combineerbaar met je job en gezin 
  • docenten met tonnen beroepservaring 
  • talloze korte, krachtige bijscholingen

Verder studeren overdag of 's avonds

Op zoek naar een opleiding die je perfect kan combineren met je huidige job of met je privéleven? Kies dan voor een dag- of avondopleiding. Tijdens een dagopleiding heb je 1 à 2 lesdagen per week les (soms op zaterdag), perfect te combineren met een deeltijdse job. Ga je fulltime gaan werken? Dan is een avondopleiding een betere keuze.
 

Voltijds verder studeren

Wil je in slechts 1 jaar een (nieuw) beroep leren? Dat kan! Syntra West stoom jou klaar om jouw droomcarrière te realiseren. Je hebt keuze uit meer dan 50 voltijdse dagopleidingen waarbij je van maandag tot vrijdag bezig bent met je nieuwe beroep. Dankzij deze intensieve opleiding met tonnen praktijk ben je prima voorbereid op de arbeidsmarkt of om je eigen bedrijf te starten.

Zich verder bijscholingen

Wil je nog beter worden in je job? Een erkende bijscholing volgen of iets nieuws bijleren? Met een bijscholing van Syntra West zit je goed! Verwacht je aan korte, krachtige opleidingen, gegeven door échte vakexperts uit het werkveld. Onze docenten leren jou de nodige beroepskennis en praktische skills aan om een succes te maken van jouw carrière!
 

Een knelpuntberoep invullen

Wil je snel een job vinden? Dan kies je best voor een opleiding die jou voorbereidt op een knelpuntberoep. Bij knelpuntberoepen is er een tekort aan gekwalificeerde werknemers waardoor vacatures moeilijk ingevuld geraken. Ga je voor een opleiding tot een knelpuntberoep? Dan is jouw plek op de arbeidsmarkt verzekerd! Sommige cursisten krijgen zelfs al een job aangeboden, nog voor het einde van hun traject.

vind jouw droomopleiding

  • meer dan 250 opleidingen in 20 verschillende sectoren
  • zowel overdag als 's avonds zodat je het kunt combineren met je job en gezin
  • gegeven door ervaren docenten die met beide voeten in het werkveld staan

Benieuwd naar al onze opleidingen? Kies dan jouw favoriete interessegebied en vind jouw droomopleiding!

Je eigen zaak starten

Wil je graag aan de slag als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Met een dagopleiding zit je goed! Ervaren docenten leren jou de nodige know-how en ondernemerschapscompetenties om je eigen zaak te starten. Wil jij je na je dagopleiding nóg verder verdiepen in ondernemerschap? Dat kan met de Start Me Up opleidingen van Syntra West.

Infodagen 30 augustus en 2 september

Wacht niet tot later en maak tijdens onze infodagen kennis met jouw droomopleiding.  Volg één van de vele gratis infomomenten en kom alles te weten over jouw toekomstmogelijkheden. 

Staat er geen infomoment gepland voor jouw droomopleiding? Kom dan gewoon langs! onze specialisten staan voor je klaar.

  • woensdag 30 augustus: 14u00 - 20u00
  • zaterdag 2 september: 09u00 - 13u00