Tackle IT met HR partnerships

Het vinden en behouden van geschikte IT-medewerkers in een digitale realiteit. 

Met het ESF project Employable IT experts zet Syntra West samen met Brug-it en Odisee hogeschool in op het dichten en onderzoeken van de kloof tussen IT-opleidingen en de arbeidsmarkt/ IT-vacatures. Daarbij staat de vorming van goed opgeleide cursisten met direct inzetbare skills voor het werkveld centraal.  

Staat instroom van medewerkers met een direct inzetbare skills set in jouw bedrijf centraal? En wil je meer inzetten op HR-kapitaal? 

Hoe je daar optimaal mee omspringt, en hoe een constructieve samenwerking met de juiste partners jou daarbij kunnen helpen, kom je online te weten tijdens onze webinar Tackle IT met HR partnerships. Een event van Syntra West, SD Worx, ING en Brug-IT.

Syntra West geeft je als opleidingspartner een kijk op hoe IT-medewerkers van de toekomst worden opgeleid samen met de bedrijfswereld.

SD Worx geeft jou als grootste HR & Payroll dienstverlener in België een inzicht in de eigen HR aanpak naar IT-medewerkers.

BRUG-IT brengt als netwerkorganisatie van IT-gerelateerde bedrijven uit Noord-West-Vlaanderen, haar leden dichter bij elkaar, brengt synergiën teweeg en helpt andere ondernemers de weg te vinden naar BRUG-IT leden.

ING, is jouw partner in ondersteuning van lokale initiatieven.

Tijdens Tackle IT met HR partnerships laten we je aan de hand van een panelgesprek kennismaken met een creatieve manier van rekruteren, werkplekleren. In break-out sessie 1 inspireren we jou met tips om zelf te starten met werkplekleren. In break-out sessie 2 en 3 gaan we dieper in op wat employer branding kan betekenen voor jouw bedrijf en krijg je concrete tips over hoe je rekrutering en onboarding aanpakt in een digitale realiteit.

Bepaal mee de inhoud van de break-out sessies: 

Heb je vragen rond één of meerdere thema’s?

Stuur deze naar Shana Dequesne. Jouw vraag wordt beantwoord tijdens de break-out sessie(s). 

Voor wie bestemd? 

  • Zaakvoerders
  • HR professionals
  • IT-verantwoordelijken

Vind ons op LinkedIn 

Schrijf je in

Dit initiatief kwam tot stand met steun van het Europees Sociaal Fonds in kader van het project Employable IT Experts.

Programma

Donderdag 11 maart 2021, 16u-17u

 

Inschrijven

Een samenwerking tussen

Brug-IT
Syntra West
SDWorx
ING
ESF
Vlaanderen is werk
Odisee