POM

West-Vlaams agentschap met een hart voor ondernemers

POM, het Provinciaal Ontwikkelingsbedrijf West-Vlaanderen, is een belangrijke partner van Syntra West in het bevorderen van ondernemerschap en economische groei in de regio. De samenwerking tussen POM en Syntra West is gericht op het ondersteunen en versterken van de lokale bedrijven en het stimuleren van innovatie. 

POM en Syntra West werken samen aan opleidingsinitiatieven en bijscholingsprogramma's om de vaardigheden en kennis van werknemers in de regio te versterken. Door middel van praktijkgerichte trainingen met state-of-the-art opleidingsapparatuur zorgen we ervoor dat werknemers up-to-date blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied. 

De nauwe samenwerking tussen POM en Syntra West versterkt de positie van West-Vlaanderen als een dynamische en innovatieve regio. POM en Syntra West vormen een krachtig partnerschap dat ondernemers en werknemers ondersteunt bij de realisatie van hun ambities. Door middel van onze gezamenlijke inspanningen en expertise dragen we bij aan de economische welvaart en de duurzame groei van West-Vlaanderen.