Zin om professioneel aan de slag te gaan met nagels? Ben je klaar om klanten gelukkig te maken met hun droommanicure? Met een opleiding nagelstyling ontpop jij je als nail artist, en creëer jij de perfecte nail art voor elke gelegenheid!

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • In de opleidingen nagelstyling maak je kennis met de nieuwste technieken in de sector (salonshapes, natural nail treatment, werken met acrygel, nail art trends …). 
  • Krijg les van échte vakspecialisten. Onze docenten delen met veel plezier hun expertise in nagelstyling. 
  • Zet jou werk in the picture op social media. Onze docenten zijn echte nagelinfluencers. Zo kunnen ze jou perfect helpen met jouw start-up! 
  • Naast langlopende nagelopleidingen biedt Syntra West ook kortere bijscholingen en perfectietrainingen aan. Zo blijf jij op de hoogte van alle hot topics in de nagelwereld! 

Opleiding in de kijker: Nagelstylist allround

In de opleiding Nagelstylist allround maak je kennis met alle ins en outs van nagelstyling. Van natuurlijke nagels verzorgen tot kunstnagels plaatsen met gel, acryl of acrygel. Verdiep je in de nieuwste nail art-technieken en ontdek hoe je jezelf profileert als nail artist via sociale media!

Nailed it!

Cursist aan het woord

“Op 1 jaar tijd heb ik veel bijgeleerd over de correcte plaatsing van kunstnagels. Vooral de e-learnings anatomie en pathologie vond ik interessant, want ik had het belang van die theoretische kennis onderschat. Dankzij de vele praktijklessen kan je de opleiding Gelnagelstylist volgen zonder enige voorkennis, en toch tot een heel mooi resultaat komen. De lessen hebben mij gemotiveerd om te starten als student-zelfstandige. Ik combineer mijn studies nu met mijn zelfstandige activiteit als Gelnagelstylist. Volgend jaar wil ik me nog verder bijscholen met de opleiding Schoonheidsspecialiste.”

Iana Degryse - Gelnagelstylist 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding? 
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 

Contacteer onze collega Stien Vander Meiren.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort geplande nagelstyling opleidingen

SW-Subdomeinen_479x479-Nagelstyling.jpg