Opleidingen Make up, grime en tattoo

Ben je een vat vol creativiteit? Wil jij je liefde voor make up, grime & tattoo omtoveren tot een succesvolle carrière? Na je opleiding kan je professioneel aan de slag als (zelfstandige) make-up artist, grimeur of tatoeëerder.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • In de opleidingen make up, grime & tattoo maak je kennis met de nieuwste technieken in de sector. Je werkt met hoogwaardige producten en materialen. 
  • Syntra West biedt zowel brede basisopleidingen aan, als korte masterclasses van bekende influencers. Zo hou jij je kennis en vaardigheden volledig up-to-date! 
  • Krijg les in goed uitgeruste lokalen van ware vakspecialisten. Onze docenten worden ingehuurd voor producties in binnen- én buitenland. 
  • Dankzij professionele fotoshoots bouw jij aan je persoonlijke portfolio.  
  • Permanente make-up en tattoeagetechnieken aanleren tijdens een sterk onderbouwde training? Ga verantwoordelijk en hygiënisch aan de slag in onze brede basisopleidingen!  

Opleiding in de kijker: Halloween special effects make-up

Halloween is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Meer en meer kinderen gaan ‘trick or treat’-ing, en ook halloweenfeestjes voor volwassenen zijn in opmars. En wie wil daar nu niet de ster van de show zijn met een 'killer' look? Speel hierop in als make-up artist en creëer de mooiste, meest creepy en freaky gezichten met special effects make-up.

Geef je toekomst een make-over

Cursist aan het woord

“Ik volgde de opleiding Make-up Artist bij Syntra West. In een mum van tijd werden we volledig klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. We hebben uitgebreid geoefend met het aanbrengen van concealer, foundation, primer, blush, eyeliner en mascara. Net zolang totdat we die technieken vakkundig onder de knie hadden. Termen zoals shapen, blenden, contouren en highlighten kennen voor ons geen geheimen meer.”

Marjolein | Make-up artist - Beginner

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding? 
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 

Contacteer onze collega Stien Vander Meiren.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Subdomeinen_479x479-Make-up_Tattoo.jpg