Vacuümgaren
Vanaf de basis de diepte in: sous vide koken voor iedereen-
Coming Soon
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
Vacuümgaren
Vanaf de basis de diepte in: sous vide koken voor iedereen-
Coming Soon
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
Vacuümgaren
Vanaf de basis de diepte in: sous vide koken voor iedereen-
Coming Soon
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
-
Nog niet gekend
Introductie
Sous vide koken is een kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Er is daarom bij (hobby)koks behoefte is aan nieuwe sous vide skills. Wij gaan jullie helpen.
Je leert bij ons het garingsproces begrijpen en beheersen, waardoor je beter, gezonder en gevariëerder sous vide gaat koken. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek en wetenschap. Dit doen we door serieuze theorie en demonstraties.
Wat kent men na het volgen van deze opleiding?
In deze opleiding zul je je huidige skills verbeteren en nieuwe skills aanleren. Na de cursus kun je beter en origineler sous vide koken dan nu. De cursus is theoretisch en praktijkgericht.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Chefs, slagers/traiteurs en hun medewerkers.
Voorkennis
Een degelijke keukenkennis of gelijkwaardige ervaring is vereist.
Methodologie
Dit is een workshop.Gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal (klopper, spatel, pottenlikker en keukenmessen) mee te brengen.
Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?
- Sousvide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
- Welke ingrediënten kun je allemaal sousvide bereiden? (méér dan je denkt!)
- Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines voor thuis en in de horeca
- Meer halen uit je apparatuur en tijd en betere gerechten maken
- Pasteuriseren, vis, vlees, eieren, groenten en desserts
- Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken, zoals bij groenten en vlees
Wil je meer weten?
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?
Contacteer onze Cursusbegeleider
Chantal Debusseré