#180071
#Opleiding #Sport en gezondheid
NIEUW

Personal Trainer

Omschrijving

Je bent afgestudeerd als fitnessinstructeur en wilt je verder specialiseren? Dan is de opleiding Personal Trainer zeker iets voor jou!

Als personal trainer leer je werken in verschillende omgevingen en met 'new trend materials'. Je bent in staat om advanced fitness training te geven. Je scherpt je coaching en business skills aan en leert alles van assessment tot functieonderzoek. Een personal trainer werkt voornamelijk in een één-op-één relatie met de klant. Samen werken trainer en klant aan een persoonlijk doel in een veilige en uitdagende omgeving. Na het intakegesprek waarbij de trainer precies te weten komt welke doelstellingen de  klant wil nastreven wordt een individueel trainingsprogramma opgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en de fysieke mogelijkheden van de klant.

De personal trainer geeft (beweeg-)advies, begeleidt en motiveert zijn klant tijdens het uitvoeren van de oefeningen en stuurt bij waar nodig. De personal trainer zorgt ervoor dat de klant volhoudt en het beoogde resultaat effectief behaald wordt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Personen die geslaagd zijn voor Fitnessinstructeur en die hun skills en kennis naar een niveau hoger willen tillen.

Voorkennis

Om deze opleiding te kunnen volgen moet u geslaagd zijn voor Fitnessinstructeur.

pesonal-trainer-1-1_2018-71.jpg

Programma

  • Mentale coaching en leiding geven
  • Opstellen individueel trainingsprogramma
  • Individuele personal training
  • Business skills
  • Microteaching
  • Eindproef