Workshop fotografie voor privédetectives

#210017
#Opleiding #Opsporing

Introductie

Voor een privé detective zijn foto’s, aanvullend aan het verslag, cruciaal bewijsmateriaal in het dossier.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Aan het einde van de cursus heeft u uw camera beter onder controle, en zal u sneller kunnen anticiperen in moeilijke situaties.

Omschrijving

Door middel van praktijkoefeningen die gebaseerd zijn op concrete situaties tijdens een observatie leert u snel en foutloos omgaan met uw fototoestel.

U leert vlot omgaan met camera instellingen zoals sluitertijd (beweging), diafragma (scherptediepte), ISO-waarde en scherpstelling.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze workshop is bestemd voor detectives die al dan niet reeds de les fotografie hebben gevolgd tijdens de opleiding of de bijscholing, maar graag aanvullend een extra praktijkles wensen.

Toelatingsvoorwaarden

Enkel vergunde privé detectives of detectives in opleiding worden toegelaten.

Om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen is het aantal deelnemers beperkt.

Methodologie

De opleiding gaat in en rond de campus door. We starten in de vooravond om nog bij daglicht te kunnen oefenen. We eindigen met fotografie in de duisternis.

02-1-2_2021-17.jpg
01-1-1_2021-17.jpg
03-1-3_2021-17.jpg

Programma

Hoe maak ik best opnames vanuit een rijdende wagen? In welke situaties kan ik beter overstappen van automatische naar manuele scherpstelling? Hoe stel ik mijn camera in bij valavond of duisternis? Hoe maak ik scherpe opnames met een telelens? Hoe los ik snel onderbelichting op bij tegenlicht? … zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen.

Koenraad Deprez

Docent aan het woord

We bereiden toekomstige fietshandelaars effectiever voor op duurzaam ondernemen in de sector en leren hen ook het internetondernemen aan.

Kenny

See you on