Carwrapping


Het wrappen van auto's is niet meer weg te denken in de signwereld!
#110445
#Opleiding #Multimedia

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding beheers je de nodigde technieken om op professionele en kwalitatieve wijze voertuigen in te pakken. Je leert tijdens de verschillende sessies gebruik te maken van de juiste folies, technieken en werkgereedschappen.

Omschrijving

Aanbrengen van folies om je auto of bestelwagen een ander uitzicht te geven, een ander kleur, een reclameboodschap, ... Carwrapping is de naam!

Wil je nu een folie met een effen kleur of een full-color eigen ontwerp op je wagen plaatsen, wij leren je tijdens deze opleiding de knepen van het vak!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil starten met carwrapping.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Bijkomende info

In de prijs van de workshop zijn de kosten van het lesmateriaal inbegrepen. Elke deelnemer krijgt ook een handige toolbelt carwrapping met de nodige werktools!

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. Je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kun je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je je doelstellingen kunt bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar jouw keuze. Ook na je opleiding of begeleiding word je u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kunt en jouw investering blijft renderen.

car-wrapping-folie-2-2_2011-445.jpg
car-wrapping-folie-2-3_2011-445.jpg
carwrappng-design-2-1_2011-445.jpg

Programma

  • Product- en materiaalkennis (printmedia en kleurvinyl)
  • Educatie over de juiste werkwijze in theorie maar ook in de praktijk
  • Preparatie van ondergronden
  • Werken met de juiste gereedschappen
  • Inpakken van wagens met folie en printmedia