Slimme service: digitalisering in de horeca

Hospitality in the digital age

  • icon Vanaf 19-05-2025
  • icon Brugge
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 308,55 incl. BTW
Inschrijven
  • icon Vanaf 19-05-2025
  • icon Brugge
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 308,55 incl. BTW

Introductie

De horecasector verandert razendsnel. Gasten verwachten topservice. Met de juiste kennis en digitale tools kun jij een voorsprong nemen en de ultieme gastbeleving bieden. Deze opleiding geeft jou de handvaten om te excelleren in de moderne hospitality-wereld.

Omschrijving

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding ontdek je de geheimen van uitstekende hospitality gecombineerd met slimme digitale oplossingen. Je leert hoe je digitale platforms zoals reserveringssystemen en kassasystemen optimaal inzet. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je technologie kunt gebruiken om de gasttevredenheid te verhogen en tegelijkertijd je operationele efficiëntie te verbeteren. Verwacht concrete tips en tricks die direct toepasbaar zijn in jouw horecazaak.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Medewerkers en verantwoordelijke van hotels en restaurants

Voorkennis

Ervaring binnen de hospitality en restaurantsector.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Onderwerpen die aan bod komen:


  • Effectieve communicatie en gastvrijheidstechnieken.
  • Gebruik van digitale reserverings- en klantmanagementsystemen.
  • Optimalisatie van kassasystemen.
  • Data-analyse voor beter inzicht in klantvoorkeuren en trends.
  • Het integreren van technologie zonder de persoonlijke touch te verliezen.

Locaties en data


Vanaf 19-05-2025
3 sessie(s)
Inschrijven

€ 308,55 incl. BTW

Planning

ma (19/05/2025) 18:30 - 21:30
ma (26/05/2025) 18:30 - 21:30
ma (02/06/2025) 18:30 - 21:30

Duur

ma 19-05-2025 t.e.m. ma 02-06-2025

ADRES

Wil je meer weten?

FotoPieter Lemmens
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze productmanager

Pieter Lemmens

Stel uw vraag