Hospitality manager
De gast op de eerste plaats in toerisme, horeca of evenementen
- Vanaf 07-01-2025
- Brugge
- 1 jaar
- 768,35 incl. BTW
Introductie
De Hospitality Manager is werkzaam als ondernemer of manager in de toerisme-, horeca- of evenementensector. Vaak werkt de Hospitality Manager bij een hotel, restaurant en/of evenementenlocatie. De gasten staan voor de Hospitality Manager op de eerste plaats. Zij moeten het naar de zin hebben en hun verblijf, activiteiten of evenementen als positief ervaren.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
De opleiding Hospitality Manager is bedoeld voor de cursist die ofwel al relevante ervaring heeft opgedaan in een functie binnen de sectoren toerisme, horeca of evenementen, ofwel al een voortraject gevolgd heeft binnen een SYNTRA koepel. Iedereen die al in aanraking gekomen is met de wereld van Hospitality is in principe welkom binnen dit traject.
Het gaat om een officiële opleiding met een opgelegd curriculum en een aantal te verwerven competenties. Wie slaagt ontvangt een diploma of getuigschrift, erkend door de Vlaamse overheid. Personen die de opleiding volgen uit interesse zijn welkom, maar dienen dezelfde competenties te verwerven om door te gaan naar de volgende modules (dat betekent: deelname & slagen voor alle modules & examens).
Toelatingsvoorwaarden
Je dient aan één van volgende voorwaarden te voldoen om deel te nemen aan dit traject:
- Via loonbrief kunnen aantonen minstens 2 jaar werkervaring te hebben in de sectoren horeca of toerisme of evenementen
- Diploma of getuigschrift in de sectoren horeca of toerisme of evenementen
Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?
1. Module Serviceverlening (20u)
- Etiquette (2u)
- Gastenontvangst (2u)
- Protocol (4u)
- WOW-service (4u)
- Omgaan met klachten en conflicten (4u)
- Moduleproef serviceverlening (4u)
2. Module Wereldculturen (28u)
- Cultuurgebieden (8u)
- De 5 wereldgodsdiensten (8u)
- Historie, cultuur, taal en gastvrijheid van verschillende landen en regio's (8u)
- Moduleproef wereldculturen (4u)
3. Module Communicatieve vaardigheden (28u)
- Communicatie en onthaal (12u)
- Klachten en conflicten (12u
- Moduleproef communicatieve vaardigheden (4u)
4. Module Management-vaardigheden (32u)
- Algemene management-vaardigheden (8u)
- Strategisch management (8u)
- People management (8u)
- Change management (4u)
- Moduleproef management-vaardigheden (4u)
5. Module Organisatievaardigheden (20u)
- Evenementen inleiding (4u)
- Draaiboeken (12u)
- Moduleproef organisatievaardigheden (4u)
6. Module stage (38u)
- Vrijstelbaar indien 2 jaar ervaring in horeca/ toerisme/ evenementen
7. Eindproef Hospitality Manager (4u)
Locaties en data
Planning
di (07/01/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (14/01/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (21/01/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (28/01/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (04/02/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (11/02/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (18/02/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (25/02/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (11/03/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (18/03/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (25/03/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (01/04/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (22/04/2025) | 18:30 - 22:00 |
do (24/04/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (29/04/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (06/05/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (13/05/2025) | 18:30 - 22:00 |
do (15/05/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (27/05/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (27/05/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (03/06/2025) | 18:30 - 22:00 |
do (05/06/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (10/06/2025) | 18:30 - 22:00 |
di (17/06/2025) | 18:30 - 22:00 |
Duur
di 07-01-2025 t.e.m. di 17-06-2025ADRES
- Syntra West Brugge
- Spoorwegstraat 14
- 8200 Brugge Bekijk op Google Maps
Wil je meer weten?
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?
Contacteer onze Productmanager
Lissa Van Hecke