DUAAL - Restaurant en keuken (3de graad)
DUAAL - Restaurant en keuken (3de graad)
- Startdatum niet gekend
- Nog niet gekend
- Nog niet gekend
- Nog niet gekend
Introductie
In deze opleiding leer je:
- voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen
- de noodzakelijke voorbereidingen doen
- koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens de technische fiche
- de gerechten afwerken
- de kwaliteit controleren
- de gasten ontvangen
- gerechten en dranken voorstellen
- bestellingen opnemen en doorgeven aan het bar- of keukenpersoneel
- dranken en/of gerechten serveren en ze eventueel aan tafel afwerken
- afrekenen
Bijkomende info:
· De opleiding gaat van start op de eerste werkdag van september.
· De lessen gaan door in SYNTRA West - campus Brugge.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Wie? Wat? Waarom duaal leren?
Je bent tussen de 15 & 25 jaar en wil je diploma secundair onderwijs behalen?
Sta je te popelen om te werken?
En wil je ondertussen een centje bijverdienen?
Dan is duaal leren (= een combinatie van leren en werken) perfect voor jou! Bij duaal leren volg je gemiddeld 1 dag per week les bij Syntra West. De overige 4 dagen werk je bij een bedrijf onder de professionele begeleiding van een mentor of vakexpert. Zo kan jij jouw droomberoep aanleren on-the-job én al een centje bijverdienen."
Toelatingsvoorwaarden
Na een postitief intakegesprek (met o.a. nazicht van de inschrijvingsvoorwaarden voor duaal leren - https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/duaal-leren/organiseer-duaal-leren/leerlingen-inschrijven-voor-een-duale-opleiding - en akkoord met het centrumreglement) met de trajectbegeleider, kan een cursist worden ingeschreven.
Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?
Wil je meer weten?
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?
Contacteer onze Trajectbegeleider Leertijd & Duaal leren
Myriam Jonckheere