Inbraakbeveiliging - bijscholing conceptie


Bijscholing kwalificatie en opleiding inzake conceptie van alarmsystemen
#040169

Introductie

Opleiding in het kader van de verplichte bijscholing voor houders van certificaat van kwalificatie en opleiding inzake conceptie van alarmsystemen en -centrales.

Wens je je certificaat te verlengen, dan zijn onderstaande bijscholingen een must:

Volg deze bijscholing en verhoog je slaagkansen voor het examen zodat je in regel bent voor het uitvoeren van activiteiten inzake conceptie van alarm- en beveiligingssystemen.

Omschrijving

Het Koninklijk Besluit van 17 december 1990 betreffende de opleiding van het personeel van de beveiligingsondernemingen en de erkenning van de opleidingsinstellingen schrijft voor dat het uitvoerend personeel gespecialiseerd in de conceptie van alarmsystemen en -centrales een bijscholingscursus moet volgen binnen de zes maanden vóór het verstrijken van de geldigheidsdatum van hun 'certificaat van kwalificatie en opleiding inzake conceptie van alarmsystemen'. Door het volgen van de bijscholing kan het certificaat terug voor vijf jaar verlengd worden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Houders van het certificaat van kwalificatie en opleiding inzake conceptie van alarmsystemen en -centrales.

Voorkennis

Je hebt reeds het certificaat van de basisopleiding conceptie behaald.

Toelatingsvoorwaarden

Voor aanvang van de eerste les moet de cursist aan de opleidingsinstelling een uittreksel strafregister bezorgen. Het uittreksel mag maximum 6 maand oud zijn. Dit betreft het model 596.1.