Initiatie spotrepair


Initiatie spotrepair
#170413
#Opleiding #Auto

Introductie

Elk wagen heeft hier en daar wel een heel klein deukje of krasje. Vroeger kwamen hier vaak intensieve herstellingen bij te pas. Met de huidige technieken kunnen we kleine deukjes, afkomstig van hagel of dergelijke meer, en krasjes gemakkelijk verwijderen via een spotrepair. Wil u weten of spotrepair iets voor u is volg dan snel deze initiatie spotrepair die een voorbode is voor onze nieuwe opleiding Polieren en spotrepair.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding heeft de cursist een initiële basis van wat spotrepair is en wat u ermee kan bereiken. Hoe we deze kennis precies in de praktijk zullen omzetten is voor in de opleiding Polieren en spotrepair.

Omschrijving

Wil u weten of spotrepair echt iets voor jou is? Wil je zelf ontdekken hoe het allemaal precies in zijn werk gaat? Volg dan zeker deze initiatie spotrepair die u helemaal warm maakt voor de opleiding Polieren en spotrepair.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die zijn wagen of dergelijke meer er opnieuw picobelle wil laten uitzien.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Hands-on

Programma

Tijdens deze initiatie gaan we over volgende aspecten:

  • Wat is spotrepair?
  • Voorwaarden voor een spotrepair
  • Hoe begin ik er aan?
  • Waarmee moet ik rekening houden tijdens de uitvoering?
  • tips and tricks

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Prijsinfo

Deze opleiding beschkt over KMO-portefeuille waardoor u tot wel 40% kan besparen! Waar wacht u nog op?

Docent aan het woord

Door de intensieve samenwerking met andere deskundigen, kunnen deelnemers rekenen op hedendaagse en boeiende lesonderwerpen.

Marcus

See you on