Verrijk uw Office 365 ervaring met Chat GPT

Maak dagdagelijks gebruik van Artificiële Intelligentie in je job!
  • KMO-portefeuille
  • Samenwerking met SBM
Schrijf in
  • icon 21-03-2024
  • icon Webinar
  • icon 1 sessie
  • icon 121,00 incl. BTW

Verrijk uw Office 365 ervaring met Chat GPT

Maak dagdagelijks gebruik van Artificiële Intelligentie in je job!
  • icon 21-03-2024
  • icon Webinar
  • icon 1 sessie
  • icon 121,00 incl. BTW
  • KMO-portefeuille
  • Samenwerking met SBM

Verrijk uw Office 365 ervaring met Chat GPT

Maak dagdagelijks gebruik van Artificiële Intelligentie in je job!
  • icon 21-03-2024
  • icon Webinar
  • icon 1 sessie
  • icon 121,00 incl. BTW
  • KMO-portefeuille
  • Samenwerking met SBM

Introductie

Ongetwijfeld heb je al van ChatGPT gehoord, en misschien heb je al je eerste interacties met deze Artificiële Intelligentie opgedaan. Nieuwsgierig naar meer? Wel, lees verder want deze krachtige tool is ook beschikbaar in de office applicaties van Microsoft!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze cursus kan je ChatGPT in combinatie met uw Office 365 omgeving gebruiken.

Omschrijving

Ontdek nu zelf het potentieel van ChatGPT. Leer hoe dit te gebruiken binnen de toepassing van Excel en andere apps van Office 365? Onze docent legt met plezier de vele mogelijkheden uit!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Elke Microsoft 365 gebruiker die geïnteresseerd is in de nieuwste technieken.

Voorkennis

  • Je bent in het bezit van basiskennis computergebruik.
  • Je hebt de basisvaardigheden van Microsoft 365 onder de knie. Je dient over Office 365 te beschikken om deze opleiding te kunnen volgen.
  • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste technische snufjes in het IT-landschap.
  • Het is een vereiste dat je een account heeft bij ChatGPT. Maak deze anders hier aan.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximaal 12 personen. Je kan dus rekenen op optimale aandacht.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

  • Algemene inleiding
  • ChatGPT met
    • Excel / PowerBi
    • Teams
    • Bing
    • En zoveel meer!

Locaties en data


21-03-2024
1 sessie
Schrijf in

€ 121,00 incl. BTW

Planning

do (21/03/2024) 14:00 - 17:00

Duur

do 21-03-2024 t.e.m. do 21-03-2024

Wil je meer weten?

FotoLies Debacker
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Commercieel coördinator

Lies Debacker

Stel je vraag

Ook interessant voor jou

  • KMO-portefeuille
Krijg meer inzicht in de mogelijkheden van Excel en maak adhv functies en formules professionele grafieken!
  • icon 623,15 incl. BTW
  • icon Vanaf 29-02-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 4 sessie(s)
  • KMO-portefeuille
Til je Excel vaardigheden verder op met deze geavanceerde cursus. Een must voor de echte Excel-kenners!
  • icon Nog niet gekend
  • icon Coming Soon
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • KMO-portefeuille
Worden je formules en query's te ingewikkeld voor Excel? Verdiep je in DAX en kom tot treffende inzichten!
  • icon 337,59 incl. BTW
  • icon 24-04-2024
  • icon Kortrijk
  • icon 2 sessie(s)
  • KMO-portefeuille
Gebruik je tijd efficiënt en ga met Outlook aan de slag om plannen te stroomlijnen en e-mails te beheren.
  • icon 332,75 incl. BTW
  • icon 22-03-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 sessie(s)