Vind je handelen met het UK complex?

Wij maken het simpel met enkele instructievideo's!

Sinds enkele jaren is er meer vraag naar de expertise van boekhouders over de vernieuwde regelgeving en richtlijnen in het VK en de EU. Er bestaat bij bedrijven heel wat onduidelijkheid over de gevolgen ervan op hun financiële stabiliteit en hun investeringen. Met deze vragen richten ze zich veelal tot hun accountant.

Om boekhouders, fiscalisten en bedrijfsrevisoren te assisteren in deze opdracht, heeft Syntra West in opdracht van Vlaio, 14 video’s uitgewerkt rond diverse thema’s betreffende BTW en douane. Deze kan u hieronder terugvinden.

BAR 479479.jpg

Gegeven door 3 topdocenten

Peter Van den Heuvel

VAT directeur @ Bleckmann

Peter start zijn carrière bij Deloitte en PwC als tax consultant. Vandaag is hij VAT director bij Bleckmann. In 2010 richt hij VDH consult op, een consulting- en opleidingsbureau voor alles wat betreft BTW voor organisaties en bedrijven. Veel van de hands-on BTW-opleidingen bij onze partner SBM worden door Peter verzorgd.

Ronald Baes

Director Customs Europe @ PSA BDP

Ronald start als declarant, en klimt op tot directeur Douane Europe bij PDA-BDP. Met andere woorden: hij leeft voor de douane. Daarnaast geeft hij al meer dan 5 jaar zijn passie door via diverse, praktijkgerichte opleidingen bij onze partner Portilog.

Eddie De La Rivière

SENIOR CUSTOMS TRAINER & ADVISOR AND EX-CUSTOMS MANAGER HONDA

De rode draad door Eddie’s carrière is lesgeven, ondersteuning en business analyse m.b.t. douane. Hij is ruim 10 jaar docent voor hogescholen, vormingsinstituten en boekhoudkantoren, te noemen Syntra, Logos, VOKA Waasland; waaronder enkele met douaneopleidingen die door de Belgische douane gecertificeerd zijn, zoals Portilog. Hij ondersteunt ook talrijke ondernemingen, zoals Greenyard Prepared, Sea Invest Belfruco, en zo meer, bij het aanvragen van hun vergunningen en ontwikkelen van hun douaneprocessen.

Laten we starten bij het begin

Dia3.JPG
Dia2.JPG
Dia4.JPG
Dia5.JPG

Ben je vooral actief in de B2C sector?

Dia13.JPG
Dia14.JPG
Dia15.JPG
Dia16.JPG
Dia17.JPG

Bekijk zeker ook onze andere financiële opleidingen

Ben je klaar om de fascinerende wereld van financiën te betreden? Wil jij de geheimen van financieel succes ontdekken? Wil jij je geld slimmer leren beheren, beleggen of investeren? Dan is een financiële opleiding perfect voor jou!

Ben je vooral actief in de B2B sector?

Dia7.JPG
Dia8.JPG
Dia9.JPG
Dia10.JPG
Dia11.JPG

Bekijk de financiële opleidingen van onze partner SBM

De financiële wereld verandert veel, en snel. Daarom zoekt u een opleiding waarmee u het verschil maakt. Ontdek hier hoe onze diverse opleidingen Financieel management u de nodige vaardigheden en inzichten bieden om de financiële koers van uw bedrijf (mee) uit te zetten.