Barry Ide ging voor een carrièreswitch na de opleiding aannemer parket, laminaat en houten vloeren

Ik ga elke dag met de glimlach naar het werk

"Enkele jaren geleden vroegen vrienden me om hen te helpen bij het leggen van parket. Ik deed dit heel graag en besloot hierdoor om me in september in te schrijven voor een opleiding parket. Bij de start van de opleiding hadden we de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een werf.  Gezien ik van jongs af een grote passie voor hout heb, kreeg ik toen echt de smaak te pakken. Voor mij was het duidelijk: ik was klaar voor een carrièreswitch. 

Docent Luc de Pauw begeleidde ons hierna ambitieus doorheen de opleiding. We kregen van hem een bouwplan toegewezen, een project dat ook in de realiteit uitgevoerd werd. We mochten als “echte aannemers” dit bouwplan zelfstandig uitwerken. Bij iedere plank werd ik meer en meer zelfzeker en dit onder goede begeleiding van de docent. 
Voor mij is het belangrijk dat de docent in je gelooft. Dit geeft me elke les opnieuw de nodige motivatie. Ik heb enorm veel bijgeleerd. Na 5 maanden opleiding nam ik de beslissing om te werken voor een parketbedrijf in het Brugse. Ik ga nu elke dag met de glimlach naar m’n werk.

Ik ben heel blij dat Syntra West mij de mogelijkheid gaf om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik wil eveneens de docenten danken voor hun geduld en om het vak met zoveel passie aan mij aan te leren."

 

Ook interesse in de opleiding Aannemer parket, laminaat en houten vloeren?  Kijk hier voor meer informatie.