Je hebt beslist te starten als zelfstandige?

Zorg voor een sterke basis om je zaak te starten

en word zo een succesvolle ondernemer

Je wil de stap zetten en zelf je eigen baas zijn. Goed zo, maar zorg dat je voldoende basis hebt om te starten met je avontuur. Een ondernemingsplan opstellen om een financiering bij de bank aan te vragen bijvoorbeeld. Of wat basiskennis boekhouden zodat je tenminste weet waarover je boekhouder het heeft. En je product of dienst mag nog zo goed zijn, je zal het ook aan de man moeten brengen, dus wat marketing en verkooptechnieken zijn ook nodig. 

Geen idee hoe je zelfstandig wordt?

Volg een gratis infosessie

Wil je zelfstandig worden in hoofd- of bijberoep? Je hebt zin om je eigen zaak te lanceren, maar je weet niet hoe? Schrijf je dan in voor deze gratis infosessie en krijg antwoord op al jouw vragen over ondernemerschap:

  • Welke opstartformaliteiten zijn er?
  • Starten in hoofd- of bijberoep?
  • Welke financieringsvormen zijn er mogelijk?
  • Wat zijn de mogelijke steunmaatregelen van de overheid?
  • Hoe kies je de juiste boekhouder?

De basis om een zaak te starten

volg de opleiding 'start me up'

Je eigen zaak opstarten mét kennis van zaken? Start Me Up stoomt je klaar richting een geslaagde lancering van jouw onderneming! Deze opleiding is een unieke combinatie van kennis opdoen over alle aspecten van ondernemerschap – van boekhouden tot marketing- en concreet werken aan je eigen businessplan. Je kiest tijdstip, plaats én tempo!

Je wil een webshop starten?

volg de opleiding 'Ondernemer e-commerce'

Is e-commerce iets voor jouw bedrijf? Op deze vraag geeft de opleiding 'Ondernemer e-commerce' een antwoord. Je krijgt een grondige kennis van de online markt en de laatste trends op gebeid van online marketing. Na afloop van de opleiding kan je een sterk projectplan opstellen waarmee je naar een webshopontwikkelaar stapt zodat je een succesvolle online toekomst tegemoet gaat.

Je hebt momenteel geen job?

als werkloze een zaak starten met 'Jumpstarters'

Ben je werkzoekend, werk je deeltijds of word je bedreigd door ontslag? Wil je de draad terug oppikken of ben je nieuw in ons land? Jumpstarters biedt je een persoonlijke begeleiding om jouw ondernemersidee actief te verkennen en de haalbaarheid ervan in kaart te brengen op basis van een persoonlijk actieplan, een ondernemersplan en een haalbaarheidsstudie.

Of contacteer onze starterscoaches

Barbara & Hannelore

Onze starterscoaches Barbara en Hannelore geven je tijdens de gratis infosessie alle informatie omtrent zelfstandig worden. Samen met hen bespreek je welk opleidingstraject het best bij je past en ze blijven doorheen je opleiding jouw aanspreekpunt voor alle vragen of opmerkingen. 

Heb je nu al vragen voor onze starterscoaches?
Dan kun je contact opnemen met Barbara via mail.

Of contacteer onze starterscoaches