Je wil je onderneming laten groeien en bloeien?

Krijg de nodige kennis om je zaak vooruit te helpen

opleidingen voor ondernemers

Als zelfstandige heb je steeds de drang om beter te doen en nog verder te groeien. Je wil een bloeiende zaak uitbouwen die de uitdagingen van de toekomst aankan. Of misschien merk je dat de zaken niet volledig lopen zoals je het gehoopt had en heb je wat hulp nodig om de pijnpunten te vinden die je kan verbeteren. Dan heeft Syntra West verschillende oplossingen voor jou. Opleidingen of korte cursussen om meer kennis op te doen, maar ook een gratis scan van jouw onderneming om te zien of alles goed zit. Zelfs een begeleidingstraject op maat gemaakte van  jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. 

Groeitraject voor jonge ondernemingen

volg de opleiding 'KMO-ondernemer'

Klaar om de volgende stap te zetten naar succes? Schrijf je nu in voor onze unieke opleiding en laat ons je helpen om de groeikansen te ontdekken die voor je liggen. Met vier krachtige modules, beloven we jou een transformatieve reis naar grotere financiële stabiliteit, commerciële helderheid, verbeterde interne werking en versterkt leiderschap.! De combinatie van (inleidende) E-content, praktische lessen, deskundige begeleiding en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, zullen je klaarstomen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Of volg deze korte maar krachtige cursussen:

vergroot je financieel inzicht

 Leer hoe je financiële rapporten kunt lezen, begrijpen en gebruiken om strategische beslissingen te nemen. Van het analyseren van cashflow tot het optimaliseren van kosten en het identificeren van groeimogelijkheden.

Vergroot je commercieel inzicht

Verkoop is de levensader van elk bedrijf. Leer hoe je jouw producten of diensten effectief kunt positioneren, klantrelaties kunt opbouwen en winstgevende deals kunt sluiten. Verleg je commerciële grenzen!

Vergroot je persoonlijk leiderschap

Ontdek hoe je jouw bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en efficiënter kunt maken. Leer effectieve leiderschapsvaardigheden die je helpen om je team te motiveren, te inspireren en te leiden naar gedeelde doelen. 

verbeter je kwaliteit

Ga voor perfectie! Leer hoe je kwaliteitsnormen kunt handhaven, processen kunt stroomlijnen en continu kunt innoveren. Jouw bedrijf wordt een geoliede machine.

Je wil je eigen boekhouding doen?

Praktisch boekhouden voor zelfstandigen

Je leert de boekhouding van een zaak op een deskundige manier te voeren en zelf je belastingaangiftes en balans op te maken. Op een eenvoudige manier kan je een eigen boekhouding voeren. Je begrijpt de vaktaal en vragen van je boekhouder beter. Er wordt les gegeven door docenten met een ruime praktijkervaring, waardoor de opgedane vaardigheden en kennis direct toepasbaar zijn in je eigen zaak.

Als e-commerce ondernemer moet je een grondige kennis hebben van de online markt en de laatste trends op het gebied van online marketing. Het is belangrijk om te begrijpen hoe online winkelen werkt en hoe je jouw producten of diensten via online kanalen kunt verkopen. Een essentieel onderdeel van het opzetten van een succesvolle online business is het maken van een projectplan en online businessplan.

Op zoek naar een specifieke opleiding voor jouw zaak?

bekijk de opleidingen van onze partner SBM

Samen met SBM gaan we aan de slag om de groei van jouw bedrijf en de talenten en competenties van jouw medewerkers ten volle te stimuleren. Dit met opleidingen, coaching en advies. Sluit aan bij één van de opleidingen of organiseer een op maat gemaakte opleiding voor jouw bedrijf.