Belastingadviseur - Overzicht opleidingen

Wil je aan de slag als een volwaardig fiscaal adviseur? Kies dan voor de opleiding belastingsadviseur. Tijdens de opleiding krijg je grondig inzicht in alle aspecten van fiscaliteit: personenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, de fiscale procedures, enz.

opleidingen-belastingadviseur-BELASADVIS.jpg

Wat doet een belastingsadviseur-fiscalist precies?

Als fiscalist geef je fiscaal advies, financiële bijstand, je vertegenwoordigt de belastingplichtige bij overheden en fiscale administraties. Je bent als het ware de partner van jouw cliënt.

Hoe word ik een professional in fiscaliteit?

Een belastingadviseur is van nature analytisch, nauwkeurig en proactief. Daarnaast is het als fiscaal expert ook belangrijk om je goed te kunnen uitdrukken en moeilijke materie op een eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Communicatie is cruciaal als je aan de slag wenst te gaan als fiscalist. Check ons opleidingsaanbod als jij je communicatieve vaardigheden wil aanscherpen of contacteer ons voor meer info.

Kies de opleidingsformule die het best bij jou past. Je kan de opleiding belastingsadviseur bij Syntra West op 2 manieren volgen:

Een dagopleiding belastingsadviseur

Je wil de opleiding combineren met je huidige job of gezinsleven? Je kan je elke vrijdag overdag vrijmaken voor de les? Je wil in 2 jaar tijd fiscaal expert worden? zoek niet langer!

Een avondopleiding belastingsadviseur

Je wil de opleiding combineren met je huidige job of je gezinsleven? Je bent vooral ’s avonds beschikbaar? Je wil de opleiding spreiden over 2 jaar? Dan is een avondopleiding jouw ding!

Welke opleiding je ook kiest, het is steeds een praktijkgerichte opleiding! Dat is namelijk hét handelsmerk van Syntra West. Bij aanvang van de opleiding heb je de kans om een vrijstelling te behalen voor de module: 'Inzicht in het boekhouden'. Vermeld dit bij inschrijving als je graag je kandidatuur hiervoor stelt.

Welke jobmogelijkheden zijn er na de opleiding belastingsadviseur?

De opleiding is er voor wie een job ambieert in een accountancykantoor, in de financiële diensten bij een bedrijf of overheidsdienst. Ben je net afgestudeerd als accountant? Dan is dit dé vervolgopleiding om jouw fiscale kennis verder te verdiepen. Na de opleiding én het doorlopen van de erkenningsprocedure via ITAA kun je je vestigen als accountant.

Kies de opleidingsvorm die bij je past

  • Knelpuntopleiding
  • KMO-portefeuille
  • Opleidingscheques
Wil je belastingadviseur worden? Na deze opleiding fiscaliteit kan je zelfstandig fiscale dossiers afwerken.
  • icon 953,48 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 09-09-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 jaar

Wil je meer weten?

FotoKelly Bultynck
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Kelly Bultynck

Stel je vraag