Opleidingen Ondernemen

Syntra West helpt je om je zaak te lanceren. Onze opleidingen dienen als een stevige basis die je nodig hebt om van start te gaan: van financiën tot marketing. Onze starterscoach en ervaren docenten delen hun kennis en vaardigheden met jou zodat je de nodige expertise krijgt voor een vlotte take off van jouw zaak.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Een ervaren starterscoach begeleidt je stap voor stap. 
  • Krijg les van docenten met jarenlange ervaring die experten zijn in hun vakgebied 
  • Persoonlijke trajecten op maat zijn mogelijk 

Opleiding in de kijker: Gratis infosessie: Zelfstandig worden in hoofd- of bijberoep. Hoe begin je daaraan?

Deze gratis infosessies zijn specifiek gericht op (kandidaat) ondernemers die dromen van een eigen zaak of hun huidige zaak willen laten groeien. Of je nu al een concreet idee hebt of nog volop aan het brainstormen bent, deze infosessies zijn bedoeld voor iedereen die nood heeft aan praktische informatie over het opstarten van een eigen zaak.  

Video

Cursisten aan het woord

"Het leuke aan deze learning snacks is dat je zelf kunt kiezen uit een brede waaier van opleidingen. Je kiest zelf wat het beste past bij jou als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Voor mij was dit ook zeer handig om te combineren, omdat ik al mijn skills die ik had geleerd uit de verschillende snacks meteen kon toepassen op mijn eigen bedrijf." 

Jimmy Trioen

"Wat ik zo positief vond, was dat de sessies telkens gebracht werden door experten. Experten in hun vakgebied, experten in ervaring. Zij konden telkens heel veel voorbeelden geven die goed inpikten op de zaken die de deelnemers hadden. Ik ben hier heel geïnspireerd door geraakt!"

Ine Huysentruyt 

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Rosalie Buyse.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg

Binnenkort binnen dit leerdomein

SW-Domeinen_479x479-Ondernemen.jpg