Infomoment | Brood- en banketbakker - Chocolatier - Ijsbereider | Infosessie

Kom de sfeer opsnuiven van de opleiding brood- en banketbakker - chocolatier - ijsbereider

  • icon Voorjaar 2025
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Voorjaar 2025
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Wil je meer te weten komen over de opleiding brood- en banketbakker, chocolatier of ijsbereider?

Bezoek onze infosessie en kom meer te weten over wat Syntra West en ons docententeam je kan bieden.


Omschrijving

Hoe gaan we te werk?

De infosessie wordt on campus aangeboden op 31 augustus om 9u30


STAPPENPLAN

  • Je schrijft je in via deze website
  • Je ontvangt – nadat je inschrijving verwerkt werd - een uitnodiging.

Kun je er niet bijzijn?

Contacteer ons via de knop 'info aanvragen' hieronder. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Of we kijken samen met je uit naar een ander infomoment of mogelijke afspraak ter plaatse op de campus.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

(Jong)volwassenen die op zoek zijn naar een praktijkgerichte brood- en banketbakker - Chocoladebewerker - ijsbereider.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Deze infosessie gaat door op zaterdag 31 augustus in de campus te Brugge. Het ideale moment om kennis te maken met de opleiding en de campus!


Programma:

  • zaterdag 23/3 van 9u30 tot 10u30

Toelichting van de verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheid tot vraagstelling aan de cursusbegeleider



Heb je toch nog vragen of wil je een persoonlijk gesprek, dan kun je na de sessie ook nog terecht op de campus bij de opleidingsmanager of cursusbegeleidster.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Ontwikkelaar

Pieter Lemmens

Stel je vraag