Tech Start Me Up

Coaching by HOWEST
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Het Tech Start Me Up traject is een ondersteunend ondernemersprogramma in samenwerking met Howest. Deze opleiding biedt jou de ideale voorbereiding om een succesvolle tech startup te lanceren. Een goede voorbereiding en persoonlijke begeleiding zijn belangrijke stappen.

Onze docenten, één voor één ervaren experten, leren je praktisch ondernemen. Onze starterscoach begeleidt jou doorheen het ondernemende traject.

Voor de technologische groei van je startup wordt er een individuele coachingstraject voorzien door de ondernemerscoachen bij Howest. Zij gaan samen met jou op zoek naar de juiste experten en technologische kennis die beschikbaar is binnen de onderzoeksgroepen van Howest.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van het traject Tech Start Me Up moet je in staat zijn om effectief je bedrijf in de markt te plaatsen. Je kan je aansluiten bij een incubatie -en accerleratieprogramma en we gaan samen op zoek naar de juiste funding.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Prestarters of starters met een ondernemersidee dat een link heeft met innovatieve technologie. Voorbeelden zijn ondernemersideeën in de Cybersecurity, Webapplicaties, Digitale gezondheidszorg, AI gestuurde oplossingen, Foodtech, …

Toelatingsvoorwaarden

Iedereen die een technologisch ondernemersidee heeft zal dit in overleg met onze starterscoaches Barbara en Hannelore kunnen pitchen aan ondernemerscoachen van HOWEST. Samen met een aantal onderzoeksgroepen zullen zij beslissen of je idee in aanmerking komt voor dit traject

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Eénmaal je toegelaten wordt voor het Tech Start Me Up traject, volg je het E-Start Me Up programma en wordt er een persoonlijk traject opgesteld. Samen met Howest kan je werken aan je eerste technologische oplossing (MVP), eventueel wordt er gezocht naar een co-founder en kijken we naar market-fit en product-fit.

Getuigschrift

Wanneer je deze opleiding afwerkt en slaagt in jouw Pitch krijg je een getuigschrift.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Startersadviseur / Projectbegeleider

Barbara Vandenbrande

Stel je vraag