Eline Van Goethem wil met de opleiding Syndicus specialist worden in het beheer van mede-eigendom

Bij ABDE krijgt Eline de kans om zich verder te professionaliseren in het vastgoed

ADBE uit De Pinte staat als syndic in voor het administratief, technisch en financieel beheer van mede-eigendommen en appartementsgebouwen. Cursist Eline Van Goethem ging er initieel aan de slag als persoonlijk assistent en specialiseert zich nu verder in vastgoed & syndic. We stelden Eline enkele vragen.

Waarom ben je precies met deze opleiding gestart?

Naar aanleiding van mijn aanwerving bij ADBE ben ik gestart met de opleiding Syndicus. De zaakvoerder vond het interessant dat ik me als persoonlijke assistent en contactpersoon voor het team nog meer zou verdiepen in syndic. Ik studeerde nl. initieel af in Business & languages, extra kennis omtrent vastgoed was dus zeker welkom. 

Wat vind je van het lespakket?

Ik ben ervan overtuigd dat het lessenpakket alle nodige zaken aanhaalt en je na de cursus zowel een brede basiskennis als de nodige verdieping hebt gehad om als syndicus aan de slag te gaan.  

Wat is voor jou de meerwaarde van de opleiding syndicus?

Het is interessant dat we een klasgroep van professionelen zijn en velen al in het vak zitten. Dat de lesgevers professionelen uit de syndicuswereld zijn, zorgt ervoor dat we toegepast zaken kunnen aanhalen en diepgaande kennis kunnen opbouwen. Het zorgt er ook voor dat we in aanraking kunnen komen met verschillende visies én ervaring. We coveren de diverse facetten van de syndicwereld, waarbij er naast de basiskennis ook aandacht is voor specifieke kennis en trends, zoals vb. zonnepanelen en laadpalen. 

 

Interesse in syndic opleidingen? Bekijk hier de mogelijkheden.