Trendy opleidingen

Shape the future!

Schud je toekomst wakker en kies uit tientallen opleidingen voor de trendsetters van nu en morgen! Binnen ons opleidingsaanbod groepeerden we hiervoor een selectie onder de noemer ‘trendy opleidingen’.

Het zijn verrassende en vernieuw(en)de opleidingstrajecten die je klaarstomen voor een beroep dat helemaal ‘in’ is. Cool tech? Fancy artisan? Of Human hip? Het aanbod heeft voor elk wat wils.

Bovendien zijn er diverse mogelijkheden voor ‘blended learning’, een bijdetijds woord voor één van onze flexibele leerformules die je toelaten om jouw leerproject op je eigen tempo en met individuele begeleiding succesvol af te werken. 

Docent aan het woord

Onze online leermodules met e-coaching laten cursisten doelgerichter leren over mobiliteitsaspecten die constant in beweging zijn.

Hein Demasure

Docent aan het woord

Door de samenvloeiing van theorie en praktijk kunnen deelnemers gerichter vakkennis verwerven om houten draagconstructies op te trekken.

Ronny Persoon

Docent aan het woord

We bereiden toekomstige fietshandelaars voor op duurzaam ondernemen in de sector en leren hen ook het internetondernemen aan.

Kenny Tordoir

See you on