Syntra West verzekert en bevordert de competentieontwikkeling van jongeren en volwassenen om meer en sterker te ondernemen in Vlaanderen.

Syntra West inspireert elke ondernemer. Ben je ondernemend? Dan ben je een ondernemer. Met de juiste attitude. Met algemene en technische skills. Met beroepen of ambachten.

2909 docenten & experten coachen jaarlijks 55 000 cursisten. Join the club!

Syntra West

Leren. Durven. Doen.

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Syntra West leidt vooral medewerkers, kaderleden en bedrijfsleiders voor kleine & middelgrote ondernemingen op, maar ook organisaties uit de social profitsector en overheidsinstellingen doen een beroep op onze brede knowhow.


Logo Syntra West

 

Wie is wie binnen Syntra West?

Samen sterk

Structurele partners

VLAIO

Partners

Syntra West en haar partners beogen de versterking van het sociaal economisch kapitaal. De focus ligt bij ondernemerschap en innovatie. Samen zetten ze zich in om de economie en haar bedrijven op een hoger toerental te laten draaien.

Syntra West is nabij

5 locaties in West-Vlaanderen

 

Syntrum is de nieuwe koepelorganisatie die het netwerk van 5 Syntra vzw’s verbindt, goed voor 5 opleidingscentra en in totaal 23 campussen.

See you on