Smart Lines

Smart Lines biedt oplossingen voor bedrijven en ondernemingen die een digitaliseringsproject willen realiseren en actief zijn in de maakindustrie of in de haven-, transport- en logistieke sector. Door een flexibele aanpak kunnen onze experten bedrijven op een praktijkgerichte manier bijstaan. Op maat van de deelnemende bedrijven gaan we hands-on te werk in lerende netwerken.
De projectpartners en experten bieden elk bedrijf dat instapt in het project:

  • Inzicht in de juiste strategie: optimalisering van huidige processen door digitalisering;
  • De juiste inzichten over de optimale technologie voor jouw bedrijf;
  • Persoonlijke begeleiding voor implementatie op de werkvloer.

Projectverloop Industrie 4.0

Via het lerend netwerk zorgen we ervoor dat elk bedrijf de juiste kennis opbouwt die ze achteraf zorgvuldig kan toepassen op de werkvloer.
We gaan van start met een kickoff in groep gevolgd door individuele sessies waarbij de resultaten van de maturiteitsscan worden besproken en eventuele opportuniteiten geïdentificeerd kunnen worden.
Door middel van 6 bijeenkomsten krijg je inzicht in 6 belangrijke Industrie 4.0 technieken: wat zijn ze, welke meerwaarde bieden ze, welke zijn mogelijke valkuilen, welke weg dient gevolgd te worden, welke voorwaarden tot succes moeten vervuld zijn,…

We voorzien enerzijds groepssessies die klassikaal of in een bedrijf doorgaan met de ervaren specialist en de innovatiecoördinator en anderzijds individuele sessies die enkel met jou en de innovatiecoördinator doorgaan in jouw bedrijf.
Tot slot voorzien we met alle deelnemers nog een klassikale groepssessie waarbij we de realisaties even bekijken..

Inschrijven Lerend Netwerk Industrie 4.0

Projectverloop Haven, transport en logistiek 4.0

Voor start van het lerend netwerk ontvangt u een maturiteitsscan. Uw antwoorden geven onze experten inzicht in uw huidige werkprocessen. Tegelijkertijd krijgt uzelf een duidelijker beeld van het niveau van de digitalisering van uw bedrijf.

De opleiding zelf bestaat uit 6 groepssessies van telkens 3 uur op maat van de deelnemende bedrijven. De laatste sessie bestaat uit persoonlijke begeleiding bij u op de werkvloer.

Inschrijven Lerend Netwerk HTL 4.0

Meer info?

Mail naar Liesbeth Van Poucke of bel haar op 050 40 30 84