Sportopleidingen

Je hoeft niet de benen van Usain Bolt te hebben om met sport bezig te zijn. Iedere sporter met wat gezonde ambitie kan een plek in de sportwereld te pakken krijgen. Zeker met de opleidingen van Syntra West die zeer praktijkgericht zijn. Zo leren wij je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. 

Bekijk alle sportopleidingen

Waarom een sportopleiding bij Syntra West volgen?

Praktijkgericht

Bij Syntra West krijg je een praktijkgerichte opleiding. De theorie die aan bod komt, wordt beperkt tot het hoogstnoodzakelijke en wordt direct omgezet in de praktijk. Geen saaie theorielessen dus, maar onmiddellijk toepasbare skills. 

Professionele docenten

De docenten van Syntra West zijn niet de klassieke leraars, maar echte professionals die zelf aan de slag zijn in het sportmilieu. Ze vertellen niet wat ze gelezen hebben in de handboeken, maar brengen hun eigen ervaringen over aan jou.  

Ruim aanbod

Er is een ruime keuze aan verschillende sportopleidingen, zowel voor beginners als voor gevorderden met voorkennis. Wil je sportverzorger worden? Of eerder fitnessbegeleider? Of toch maar specialiseren in sportvoeding? Het kan allemaal. 

Zowel overdag als ‘s avonds

Wil je in een sneltempo de opleiding volmaken? Dan kan dat door een opleiding tijdens de dag te volgen. Maar misschien wil je een opleiding combineren met je huidige job en kun je je enkel ’s avonds vrijmaken? Dan kan dat ook!

See you on