#180080 #Wijn en dranken

Na de Gin-hype: Trends en tendenzen in de sterke dranken NIEUW

Omschrijving

Gin was/is razend populair maar wat brengt de toekomst? Wat zal binnenkort ons favoriet drankje zijn dat we massaal genieten als aperitief/digestief op restaurant/bar? Iedere brand wil "THE NEXT BIG THING" zijn, wie slaagt erin?

Wil je een stap voor zijn op uw collega's en de trend mee zetten in plaats van te volgen? Dan is deze cursus voor u!

Methodologie

Workshop

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Bartenders, café-uitbaters en restaurateurs, tea-room, brasserie

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ken je de productie methode van de verschillende sterke dranken en kan je deze toepassen in een professionele omgeving. Je krijgt aan de hand van professionele gegevens een goed beeld over de huidige bar industrie. Je leert nieuwe longdrink combinatie's die je eenvoudig in uw eigen restaurant/bar kunt maken.

Toelatingsvoorwaarden

U bent actief in de horeca-sector

Programma

  • Inleiding en kennismaking
  • Productiecijfers en verkoop
  • Wereldwijde tendensen
  • Marketing en brands
  • Blinde, vergelijkende degustatie van verschillende up-coming producten

Lesdata

Datum Startuur Einduur
03/12/2018 19:00 22:00

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Roeselare
  • Oostnieuwkerksesteenweg 111
  • 8800 Roeselare
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be
2018-80-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Hannes Desmedt

Finalist Diageo World class 2015

Beste sherry sommelier Copa Jerez 2013

Verantwoordelijke dranken Hertog Jan ***

Zaalmedewerker Hof van Cleve***

Free-lance bartender en educator

Oprichter van WineBlend