Fraudeverzekering: ieder bedrijf is een potentiële klant!

#210298
#Opleiding #Verzekeringen
NIEUW

Introductie

Cyberaanvallen, phishingmails, datalekken, CEO-fraude (identiteitsfraude) of interne fraude ... Bedrijven lopen grote financiële risico's door mogelijke fraude-attacks. Wil je jouw klant helpen naar de juiste fraudeverzekering? Dan is deze opleiding voor jou!

Omschrijving

In deze opleiding leer je de juiste fraudeverzekering aan te bieden aan je klant. Je vertrekt daarbij van een theoretische kader en zet vervolgens de stap naar de praktijk.

Het zwaartepunt van dit programma is toegespitst op 3 soorten fraude: cyber-, interne en externe fraude. De polissen van verschillende verzekeringsmaatschappijen inzake fraude worden met elkaar vergeleken. Met welke parameters dien je rekening te houden om de juiste verzekering aan jouw klant voor te stellen? En hoe overtuig je jouw klant?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Verzekeringsmakelaars, bedrijfsjuristen, ...

Bijkomende info

Deze opleiding is erkend voor permanente vorming FSMA

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 09/12/2021 19:00 22:00
donderdag 16/12/2021 19:00 22:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Kortrijk
  • Doorniksesteenweg 220
  • 8500 Kortrijk
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be

Frederic Soenen, werkte als zelfstandig bankagent en verzekeringsmakelaar. Vandaag maakt hij als consultant zijn moto waar: "Helping companies and businesses grow". Frederic is een ervaren docent met specialisatie in verzekeringen.