Elektrische laadpalen in het appartementsgebouw


Ontdek het wettelijk kader rond elektrische laadpalen in een appartementsgebouw samen met praktijkgerichte cases
#210405
#Webinar #Vastgoed

Introductie

De regeling omtrent de installatie van laadpalen in appartementsgebouwen geldt niet alleen in gebouwen waarin de Appartementswet van toepassing is, maar ook in andere gebouwen waar er een mede-eigendom van toepassing is ook al is de toepassing van de Appartementswet uitgesloten.

Omschrijving

De plannen die men in petto heeft voor het bedrijfswagenpark doen een resem vragen aankondigen rond het plaatsen van laadpalen.

Tijdens deze webinar behandelen we het wettelijk kader dat reeds voorhanden is. Daarnaast gaan we ook in op alles wat samengevat kan worden over het gebruik en de plaatsing van laadpalen zelf. Bv. Wie plaatst de paal? Wat met de brandveiligheid? Wat indien een huurder een laadpaal wenst? enz.

Door middel van cases behandelt de docent vragen die in de praktijk reeds hangende zijn. Er is bovendien ruimte voor debat om over dit onderwerp kennis te delen vanuit verschillende disciplines en ervaringen die de cursisten zelf vertegenwoordigen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Vastgoedprofessionals

Bijkomende info

Het programma komt in aanmerking voor permanente vorming: 3u BIV

Methodologie

Wist je dat je onze webinars on demand ook erkend zijn voor permanente vorming? Met een training on demand bepaal jij zelf wanneer je je wilt bijscholen. Je bekijkt het webinar gedurende 2 maanden zoveel als jij zelf wil.

Maak je keuze

webinar-on-demand-1-4_2021-405.jpg

Opgelet: deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Docent aan het woord

De opleiding dispatcher bieden we aan via afstandsleren en contactlessen.

Dirk

See you on