#180480
#Opleiding #Toerisme

Naar Andalusië op het ritme van Flamenco (voor reisleiders) NIEUW

Introductie

Er is weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje zo kan oproepen als flamenco. Dit muziekgenre met bijhorende dans is een onlosmakelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. Guido Declercq neemt je mee naar de bakermat van deze traditionele Arte.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor reisleiders en gidsen (ook in opleiding), medewerkers musea & publiekswerking, toeristische diensten, reisorganisatoren en welkom aan elke geïnteresseerde in geschiedenis, cultuur en muziek in het bijzonder!

Programma

Leidraad voor deze lezing is het schitterende boek 'Op weg naar Andalusië op het ritme van de flamenco'. De auteur Guido Declercq zal als reisleider ook ingaan op de mogelijkheden van themareizen en cultuurreizen in het bijzonder.

Om helemaal in de sfeer te komen zal de flamencogitarist Alexander Gavilán ook zorgen voor muzikale omlijsting! Hij verbindt een orthodoxe techniek met moderne, meestal eigen composities. Zijn spel is intens en virtuoos. Hij is een bekwame dans- en zangbegeleider en geeft ook wel eens een concert als solist. Be there!

Boekvoorstelling/lezing met live muziek. Duur: +/- 2,5 uur.

Mogelijkheid om ter plaatse het boek te kopen van de auteur.

Lesdata

Datum Startuur Einduur
zaterdag 16/03/2019 13:30 16:00

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Roeselare
  • Oostnieuwkerksesteenweg 111
  • 8800 Roeselare
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be

Prijsinfo

10% korting voor de leden van de VZW Reisleiders Vlaanderen en afgestudeerde Reisleiders en gidsen van Syntra of reisleiders en gidsen in opleiding bij Syntra