Moor Mud Massage


Werken met de Moor Mud Wrap en het Thermisch Pack
#150271
#Opleiding #Paramedisch

Omschrijving

De Moor Mud is afkomstig uit Tsjechië en bestaat uit 100% biologische modder in de vorm van een fijne pasta. Het is een organische stof, afkomstig van de natuurlijke afbraak van bloemen, kruiden en grassen.

De bijzondere samenstelling van de Moor Mud heeft het vermogen om te genezen, voeden, ontgiften, ontspannen, spieren te herstellen, bloedsomloop te stimuleren, pijn te verlichten, ...

Tijdens deze cursus leer je werken met de Moor Mud Wrap en het Thermisch Pack: een salonvriendelijke en hygiënische behandeling met diepgaande resultaten waarvoor je klanten terug komen!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De opleiding richt zich naar Beroepsbekwame masseurs, schoonheidsspecialisten, en ook uitermate geschikt voor sportverzorgers.

Methodologie

De opleiding Mud Massage wordt voor kleine groepen georganiseerd van maximaal 8 deelnemers, zodat we jou een persoonlijke begeleiding kunnen garanderen.

Programma

Veel klanten kampen met rugklachten. Steeds ga je in je massage op zoek naar een passende behandeling.

In deze training wordt elk punt van de rug behandeld. We gebruiken hiervoor handen, duimen, knokkels, onderarm en elleboog. Het voelen van dieperliggende spanningen staat centraal.

De aangeleerde technieken kunnen als een afzonderlijke massage worden aangeboden, maar evenzeer worden ingepast in alle bestaande behandelingen.

De diepterugmassage wordt gecombineerd met een Moor Mud behandeling.

Cathy Vandekerckhove, zaakvoerster van Relaxhuis en Massageschool Carpe Diem, maakt van massage haar leven.

In een onaflatende drang naar kennis en nieuwe technieken maakte ze in diverse windstreken kennis met authentieke massagetechnieken die ze naar een salon- en klantvriendelijk concept vertaalt.