#080512
#Opleiding #Paramedisch

Bamboo massage NIEUW

Omschrijving

De massage met bamboe komt deze is afkomstig uit Zuidoost Azië.

Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals shiatsu, ayurvedische en lymfedrainage. Bamboe massage gaat verder dan alleen een fysieke ervaring. Tijdens de massage worden bamboe als hulpmiddelen gebruikt om een volledige lichaamsmassage te geven. We gebruiken verschillende diktes en lengtes van bamboe stokken als verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen. Deze bamboe stokken zijn speciaal gemaakt om deze massage te kunnen uit voeren.

De Bamboe Massage zal helpen om toxines af te voeren en slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook krampen en triggerpoints te verlichten. Het is een wellness massage voor zowel voor mannen als vrouwen, speciaal voor sportlui, dankzij de stimulatie van de neuromusculaire plaques die de ontspannende en kalmerende eigenschappen versterken. Deze massagetechniek is tevens ideaal voor de behandeling van cellulite, zowel fibreus als bij oedeem, dankzij zijn drainerende en re-activerende eigenschappen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor schoonheidsspecialistes en professionele masseurs die mee willen zijn met de nieuwste technieken op het vlak van wellness.

Voorkennis

Voorkennis van massage is vereist.

Methodologie

Na een korte theoretische inleiding, wordt de volledige opleiding praktisch gegeven.

Er wordt hiervoor op elkaar gewerkt, zodat je ook zelf de effecten van deze massage kunt ondervinden.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kunt u de technieken van Bamboo Massage toepassen binnen uw onderneming.

Programma

Na een korte theoretische inleiding, wordt de volledige opleiding praktisch gegeven.

Er wordt hiervoor op elkaar gewerkt, zodat je ook zelf de effecten van deze massage kunt ondervinden.